Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO! Atletico Madrid, mai tare ca Real şi Barca! Noul "puşti minune" al fotbalului european vine sub comanda lui Simeone

BOMBAZO! Atletico Madrid, mai tare ca Real şi Barca! Noul "puşti minune" al fotbalului european vine sub comanda lui Simeone

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este aproape de a parafa transferul lui Dani Olmo de la Dinamo Zagreb.

Transfer de senzaţie în La Liga! Dani Olmo le refuza pe Real Madrid şi Barcelona şi merge la Atletico!

Tânărul internaţional spaniol Dani Olmo a anunţat deja că etapa sa în fotbalul croat s-a încheiat. Olmo joacă la Dinamo Zagreb, acolo unde a lăsat o puternică impresie în ultimele două sezoane. "Vara trecută era momentul ideal pentru mine să plec din Croaţia. Am fost mulţumit de ceea ce am făcut aici şi cred că era momentul să fac un pas in faţă. Nu mi-au dat drumul, dar am acceptat pentru că voiam să joc în UEFA Champions League. Acum cred că e momentul să plec" a declarat marţi, Dani Olmo.

"Vor să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului croat. Nu ştiu dacă a ajuns vreo ofertă concretă pentru mine" a mai spus Olmo, fotbalist dorit de granzii Spaniei, Real Madrid şi FC Barcelona.

Totuşi, presa iberică scrie că Olmo va ajunge la Atletico Madrid, acolo unde este dorit de Diego Pablo Simeone. Peste 30 de milioane de euro va plăti Atletico Madrid pentru Olmo, după cum informează Jugones, care anunţă ca transferul a intrat în linie dreaptă. Olmo se alătură astfel unui alt jucător tânăr de mare perspectiva, Joao Felix.

Dani Olmo a crescut la celebra academiei a lui FC Barcelona, La Masia, dar în 2014 a ales să plece din locul în care au crescut jucători ca Iniesta şi Messi pentru a juca în străinătate. Internaţional U21 al Spaniei, Olmo şi-a făcut deja debutul în naţionala mare şi a făcut-o cu gol marcat în partida cu Malta. Are 34 de goluri pentru Dinamo Zagreb în 124 de meciuri disputate în 6 sezoane în fotbalul croat.

Afla mai multe despre: dani olmo 

viewscnt
Articole similare