Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO în Spania! Demisie în bloc de la FC Barcelona: şase oameni din conducere au plecat de pe Camp Nou!

BOMBAZO în Spania! Demisie în bloc de la FC Barcelona: şase oameni din conducere au plecat de pe Camp Nou!

FC Barcelona

Comentarii

Şaşe membri din conducerea Barcelonei şi-au dat demisia şi au plecat din clubul bluagrana. Şi-au anunţat decizia printr-o scrisoare trimisă lui Josep Maria Bartomeu, preşedintele echipei de pe Camp Nou.

Apele nu sunt deloc liniştite în interiorul clubului catalan. În ultima vreme, mai multe scandaluri au avut loc la nivel de conducere, iar jucătorii au criticat nu o dată maniera în care este condus clubul. Acum, ceva s-a întâmplat din nou între şefii blaugrana, după ce şase dintre aceştia şi-au prezentat demisia.

Astfel, vicepreşedinţii Emili Rousand şi Enrique Tombas, dar şi Silvio Elias, Maria Teixidor, Josep Pont şi Jordi Clasamiglia şi-au dat demisia de la FC Barcelona, conform goal.com. "Prin prezenta, dorim să comunicăm că managerii subsemnaţi i-au transmis preşedintelui Bartomeu decizia de a demisiona irevocabil din funcţie", se arată în scrisoarea trimisă de aceştia.

Bartomeu le ceruse demisia

În urmă cu câteva zile, Sport, unul dintre ziarele apropiate de clubul catalan, a anunţat că Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a cerut demisia unor membri din conducere. Un fel de "lovitură de stat", după cum apreciază presa spaniolă. Bartomeu a cerut demisia a trei manageri din Consiliul de Administraţie, de a căror loialitate nu mai este convins. Atunci, presa a anunţat că Bartomeu vrea demisia a trei oameni din club, dar se pare că au plecat şase.

Afla mai multe despre: barcelonademisiibartomeu 

viewscnt
Articole similare