Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO în Spania! Florentino Perez şi Real Madrid au câştigat lupta cu Barcelona. ”Fotbalistul ajunge pe Santiago Bernabeu”

BOMBAZO în Spania! Florentino Perez şi Real Madrid au câştigat lupta cu Barcelona. ”Fotbalistul ajunge pe Santiago Bernabeu”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-ar fi achiziţionat deja conform presei spaniole pe Marc Roca de la Espanyol Barcelona.

Perioada de transferuri în Spania se închide pe 2 septembrie, astfel că Florentino Perez şi Real Madrid au timp la dispoziţie pentru a definitiva lotul echipei lui Zidane. În aşteptarea transferului lui Neymar, madrilenii ar fi ajuns la un acord cu Espanyol pentru transferul lui Marc Roca, unul dintre cele mai mari talente ale Spaniei în aces t moment.

Dorit şi de FC Barcelona, dar şi de Manchester City, Marc Roca va ajunge la Real Madrid conform Diario Gol. 40 de milioane de euro va plătit Florentino Perez pentru transferul tânărului mijlocaş de la Espanyol, club care a refuzat discuţiile cu FC Barcelona dintr-un motiv cât se poate de simplu: rivalitatea locală.

Catalanii se vor alege cu suma care reprezintă exact clauza de reziliere a mijlocaşului , în timp ce fotbalistul şi-a dat deja acordul să joace pe Santiago Bernabeu, susţine sursa citată.

Barcelona îl considera „noul Busquets”

Marc Roca are 22 de ani şi s-a născut la Vilafranca. A crescut la academia clubului catalan pentru care a debutat în 2016.  În sezonul trecut el a evoluat în 40 de meciuri pentru Espanyol, a marcat un gol şi a reuşit două pase decisive. Real Madrid îl consideră înlocuitorul perfect pentru Casemiro, titularul poziţiei de mijlocaş central. Nu mai puţin de 79 de meciuri are Roca la Espanyol pe prima scenă, plus alte 51 la echipa secundă.

Roca este polivalent. Poate evolua ca mijlocaş defensiv, dar şi ca mijlocaş central, fundaş lateral stânga, mijlocaş ofensiv şi mijlocaş lateral. Catalanii scriau în urmă cu fix 4 luni că Barcelona îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Busquets. Marc Roca este cotat la 30 de milioane de euro şi mai avea 3 ani de contract cu gruparea de pe fostul Estadio Monjuic. 

Afla mai multe despre: florentino perezmarc roca 

viewscnt
Articole similare