Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bombazo ISTORIC! Real Madrid, lovitură GALACTICĂ. Presa spaniolă a făcut marele anunţ

Bombazo ISTORIC! Real Madrid, lovitură GALACTICĂ. Presa spaniolă a făcut marele anunţ

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid poate da marea lovitură pe piaţa transferurilor în vara viitoare. Noul contract pe care Liverpool îl semnează cu Nike îl poate apropia pe Salah de Santiago Bernabeu.

Liverpool este pe punctul să-şi schimbe din nou sponsorul tehnic, pentru a treia oară în ultimul deceniu, iar trupa de pe Anfield ar urma să devină gruparea din Premier League cu cele mai mari încasări la acest capitol. Potrivit Forbes, Liverpool va primi de la Nike mult mai mult decât oferă Adidas celor de la Manchester United. Astfel, suma primită de "cormorani" va fi de peste 75 de milioane de lire sterline (cât încasează United) şi va fi cel mai scump contract din istoria Premier League.

Salah la Real Madrid? Adidas se implică în transfer

Oficialii "cormoranilor" au negociat atât cu Adidas, cât şi cu Nike, dar se pare că au ajuns la un acord cu una dintre cele două mărci de echipament sportiv. Presa din Anglia scrie că Liverpool a bătut palma cu Nike, iar americanii urmează să producă echipamentul de joc al "reginei" Europei începând cu sezonul viitor.

Chiar dacă sunt gata de o mutare istorică, cei de la Liverpool pot pierde astfel un fotbalist vital pentru Jurgen Klopp. Don Balon scrie că Adidas se va implica direct in tranzacţie. Sponsorul tehnic al formaţiei Real Madrid, cu care a semnat un nou acord care aduce echipei lui Florentino Perez peste 1 miliard de euro în următorii 10 ani, nu vrea să-l vadă pe Mo Salah îmbrăcat în echipamentul rivalilor de la Nike. Egipteanul are contract cu Adidas şi este unul dintre starurile pentru care marca germană plăteşte bani grei.

Cărţile par făcute pentru Florentino Perez care ar putea primi acum un sprijin similar de la brandul german, la fel cum s-a întâmplat în cazul Gareth Bale.

Mo Salah (27 de ani) a ajuns la Liverpool în 2017. Câştigător al UEFA Champions League, egipteanul a marcat de 75 de ori în 113 meciuri disputate în tricoul ”cormoranilor”. În cariera sa a mai evoluat pentru Basel, Chelsea, Fiorentina şi AS Roma. Real Madrid visează la o tripletă ofensivă care să-i includă pe Hazard şi Mo Salah. Al treilea nume ar urma să fie Karim Benzema, cel puţin pentru moment. Perez va forţa ulterior transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint Germain.

Afla mai multe despre: florentino perezadidasmo salah 

viewscnt
Articole similare