Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO la FC Barcelona! Un star de pe Camp Nou pleacă dacă Laporta iese preşedinte. Anunţ de ultim moment

BOMBAZO la FC Barcelona! Un star de pe Camp Nou pleacă dacă Laporta iese preşedinte. Anunţ de ultim moment

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta are deja pregătite primele decizii pe care le va lua în cazul în care va câştiga un nou mandat de preşedinte la FC Barcelona, la alegerile de pe 7 martie, iar una dintre ele este vânzarea lui Antoine Griezmann (29 de ani). Starul francez cumpărat de la Atletico Madri după ce i s-a achitat clauza de reziliere a contractului de pe Wanda Metropolitano nu s-a acomodat pe Camp Nou şi întârzie să dea randamenetul scontat.

Joan Laporta îl vinde pe Griezmann dacă iese preşedintele Barcelonei!

Antoine Griezmann va pleca de la FC Barcelona dacă Joan Laporta va ieşi preşedintele clubului şi, contrar a ceea ce ar crede mulţi, decizia nu are legătură cu performanţele sportive ale campionului mondial. Diario Gol scrie că Joan Laporta plănuieşte să-l vândă pe Antoine Griezmann pentru a face rost de bani ca să acopere din "gaura" mare pe care o are bugetul clubului. Barcelona are datorii de 1,2 miliarde e de euro, iar plecarea lui Griezmann pe o sumă importantă ar tăia din creanţe.

Griezmann se află la al doilea sezon la FC Barcelona şi, spre deosebire de primul, jocul său a început să fie mai incisiv şi să se facă mai mult remarcat, doar că nu e la fel de prolific pe cât era la Atletico Madrid, sub comanda lui Diego Simeone. Barcelona l-a cumpărat pe Antoine Griezmann cu 120 de milioane de euro, de la Atletico Madrid, în vara lui 2019.

Laporta vede în vânzarea lui Griezmann o oportunitate de a răsturna situaţia economică extrem de precară a Barcelonei, club aflat la limita falimentului.



Antoine Griezmann a marcat de nouă ori şi a livrat şase pase de gol în 27 de meciuri jucate cu FC Barcelona în toate competiţiile acestui sezon, în 2.020 minute strânse pe teren. În total, campionul mondial din 2018 a strâns 75 de meciuri, 24 de goluri şi 10 pase de gol în "contul" deschis la FC Barcelona în vara lui 2019.

  • 0 - Antoine Griezmann n-a câştigat niciun trofeu cu Barcelona în sezonul trecut

Afla mai multe despre: joan laportaantoine griezmannfc barcelona 

viewscnt
Articole similare