Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO la Madrid! Realul uită de Pogba şi dă o lovitură galactică, la care nici nu spera! Zidane, în culmea fericirii

BOMBAZO la Madrid! Realul uită de Pogba şi dă o lovitură galactică, la care nici nu spera! Zidane, în culmea fericirii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid poate da o lovitură nesperată pe piaţa transferurilor. Zinedine Zidane (48 de ani) aleargă după Paul Pogba (26 de ani), de la Manchester United, dar se poat alege cu un alt campion mondial din Premier League. Este vorba despre N'Golo Kante (28 de ani), mijlocaşul lui Chelsea, despre care presa din Anglia scrie că vrea să forţeze un transfer pe "Santiago Bernabeu", după tei sezoane şi jumătate pe Stamford Bridge.

Kante, ajuns la Chelsea în 2017, simte că are nevoie de o nouă provocare în carieră pentru a putea rămâne la un nivel înalt. Mijlocaşul a cucerit titlul mondial cu naţionala Franţei în 2018, în Rusia, iar jurnaliştii din Anglia scriu că îşi doreşte un transfer la Real Madrid, unde ar urma să lucreze cu conaţionalul său, Zinedine Zidane. De cealaltă parte, "Zizou" şi l-ar dori şi el pe Kante, iar Florentino Perez ar fi gata să plătească o sumă considerabilă.

N'Golo Kante mai are contract cu Chelsea până în 2023, iar francezul a jucat deja 156 de meciuri pentru formaţia de pe Stamford Bridge şi a marcat 11 goluri.

Real Madrid a sperat că-l poate lua pe Pogba până în ultima clipă a perioadei de transferuri din vară. Totuşi, excentricul francez n-a mai ajuns pe "Bernabeu", astfel că madrilenii s-ar putea reorienta spre Kante, care ar urma să coste şi mai puţin decât Pogba. N'Golo Kante e cotat la 100 de milioane de euro de către site-ul de specialiate transfermarkt.com.



Considerat unul dintre cei mai valoroşi "închizători" din lume, Kante ar vrea să plece deoarece a cucerit deja două titluri în Premier League, cu Leicester şi Chelsea, iar londonezii pot spera în acest sezon doar la un loc de Liga Campionilor.

În afara lui Real Madrid, Bayern Munchen şi Juventus sunt şi ele interesate de fotbalistul lui Chelsea.

Afla mai multe despre: real madridkantetransferzidane 

viewscnt
Articole similare