Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO pe Camp Nou! Semnează cu Barca şi va avea o clauză de 400 de milioane de euro! Starul va juca lângă Messi

BOMBAZO pe Camp Nou! Semnează cu Barca şi va avea o clauză de 400 de milioane de euro! Starul va juca lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a dat lovitura cu Pedri (17 ani), unul dintre cei mai talentaţi puşti ai generaţiei sale, şi vrea să asigure viitorul starului pe Camp Nou. "Wonderkid-ul" de pe Camp Nou va primi un nou contract de la şefi, în care va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Bombazo pe Camp Nou! Semnează cu Barca şi va avea o clauză de 400 de milioane de euro: un nou contract pentru Pedri

Campania de transferuri din vară a fost destul de săracă pentru Barcelona, catalanii transferând în majoritate doar puşti talentaţi. Printre ei, Pedri. Fotbalistul de doar 17 ani a impresionat la antrenamente şi l-a convins pe Ronald Koeman că mărită un loc de titular în echip blaugrana. Pedri a jucat deja opt meciuri şi a reuşit un gol pentru FC Barcelona.

Acum, site-ul goal.com scrie că şefii Barcelonei îi pregătesc un nou contract lui Pedri Gonzalez. După startul bun de campionat, mijlocaşul va primi o nouă înţelegere pe care să o semneze, pe o perioadă mai lungă. Sursa citată nu menţionează nimic despre ce salariu va avea Pedri odată ce-şi va pune semnătura pe un nou contract, dar clauza de reziliere va fi una impresionantă: 400 de milioane de euro.

Pedri este unul dintre jucătorii care vor creşte lângă Leo Messi (33 de ani) şi vor avea şansa să înveţe de la cel considerat de muli cel mai bun fotbalist din istorie. Ansu Fati, Sergino Dest şi Trincao sunt alţi puşti-minune din curtea Barcelonei.



Barcelona a plătit doar cinci milioane de euro pentru transferul lui Pedri Gonzalez de la Las Palmas, dar formaţia din Insulele Canare ar putea încasa 22 de milioane de euro, cu anumite bonusuri. În vară, Manchester City şi Bayern Munchen l-au vrut şi ele pe Pedri, însă fotbalistul a ales să semneze cu FC Barcelona. ”Urmăream Barcelona când eram mic. Îmi plăcea foarte mult Pedro, mai degrabă cu el mă văd asemănător” mai spune puştiul, dominat de o modestie care tinde să devină contagioasă.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Pedri în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - un gol în opt meciuri a marcat Pedri pentru FC Barcelona în acest sezon, în toate competiţiile
  • 3 - fotbalistul poate juca pe trei poziţii în atacul catalanilor, mijlocaş stanga, ofensiv sau mijlocaş dreapta

Afla mai multe despre: pedricontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare