Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO pe Camp Nou! Spaniolii au anunţat condiţia capitală pusă de Leo Messi pentru a semna un nou contract cu FC Barcelona! Ce a cerut argentinianul

BOMBAZO pe Camp Nou! Spaniolii au anunţat condiţia capitală pusă de Leo Messi pentru a semna un nou contract cu FC Barcelona! Ce a cerut argentinianul

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) a blocat negocierile cu Barcelona pentru prelungirea contractului care expiră în vara lui 2021, iar argentinianul e gata să plece de la formaţia catalană dacă preşedintele Josep Maria Bartomeu nu-şi dă demisia înainte de alegerile din 2021. Situaţia de la Barcelona e un explozivă, sezonul fiind plin de tenisiuni interne.

Barcelona e un adevărat butoi cu pulbere. Scandalurile se ţin lanţ în interiorul clubului, după ce preşedintele Josep Maria Bartomeu a aruncat clubul în haos prin deciziile sale. Deportes Cuatro scrie că Leo Messi nu-şi va reînnoi contractul cu FC Barcelona dacă Bartomeu rămâne până la finalul mandatului său, care expiră în 2021. De asemenea, contractul lui Leo Messi expiră în vara lui 2021.

Anul 2021 poate fi unul important pentru viitorul Barcelonei. Sunt programate alegeri pentru un nou preşedinte al clubului catalan şi, din cauza scnadalurilor nenumărate şi a situaţiei tensionate în care a ajuns clubul, Josep Maria Bartomeu pleacă cu ultima şansă. Favoritul este Victor Font, un om de afaceri din Spania care a promis ca va redresa clubul. 2021 poate însemna şi anul în care Barcelona rămâne fără Messi, dacă dorinţa argentinianului nu e îndeplinită.

Ultima prelungire de contract dintre Barcelona şi Leo Messi a avut loc în 2017, când argentinianul a semnat până în 2021.

Messi s-a supărat pe situaţia de la FC Barcelona şi vrea să plece

În ultimii ani, FC Barcelona nu a mai arătat aceeaşi forţă atât în campionat, cât şi în cupele europene. O mare parte din vină aparţine şefilor clubului, care au investit bani mulţi în transferuri neinspirate. Messi este nemulţumit că nu s-au făcut eforturi pentru readucerea lui Neymar, care şi-a manifestat interesul pentru revenirea pe Camp Nou. În plus, starul argentinian le reproşează celor din conducere că n-au reuşit să întărească echipa şi Barcelona este pe cale să rateze titlul în acest sezon.

Un alt motiv pentru care Lionel Messi este nemulţumit este faptul că toate eşecurile îi sunt puse în cârcă. Indiferent dacă este vorba despre transferuri, performanţe în teren sau schimbarea antrenorului.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonaconditiecontract 

viewscnt
Articole similare