Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO! Preferatul lui Messi, în pole-position să preia Barcelona! Anunţ neaşteptat despre viitorul antrenor de pe Camp Nou

BOMBAZO! Preferatul lui Messi, în pole-position să preia Barcelona! Anunţ neaşteptat despre viitorul antrenor de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) are viitorul incert la FC Barcelona, cu alegerile prezidenţiale la orizont, pe 7 martie, iar unul dintre numele de pe lista înlocuitorilor este Marcelo Bielsa, tehnicianul lui Leeds. "Nebunul" Bielsa este unul dintre antrenorii preferaţi ai lui Leo Messi (33 de ani), fiind şi conaţional cu decarul de pe Camp Nou.

BOMBAZO! Preferatul lui Messi, în pole-position pentru a prelua Barcelona! Marcelo Bielsa e dorit pe Camp Nou

Sezonul Barcelonei cu Ronald Koeman pe bancă nu pare unul care va fi încununat de succes la final, iar alegerile prezidenţiale din 7 martie nu sună deloc bine pentru viitorul tehnicianului olandez. Mai multe nume au apărut pe lista posibililor înlocuitori, iar ultimul dintre ele este cel al lui Marcelo Bielsa, cel care face furori cu Leeds în Premier League, după ce a redus echipa de pe Elland Road pe prima scenă fotbalistică din Anglia.

Xavi, Julian Naglesmann, Jurgen Klopp şi acum Marcelo Bielsa sunt numele apărute pentru viitorul băncii tehnice a Barcelonei după alegerile de pe 7 martie.

Marcelo Bielsa este unul dintre antrenorii preferaţi ai lui Messi. Starul Barcelonei a avut deseori cuvinte de laudă la adresa celui poreclit "Nebunul". Marcelo Bielsa, argentinian la origini şi născut în acelaşi oraş cu Messi, Rosario, a antrenat de doar două ori în fotbalul spaniol. Prima dată, la Espanyol, în 1998, iar a doua oară din 2011 până în 2013, la Athletic Bilbao. Alături de basci, "Nebunul" Bilesa a jucat finala Europa League de la Bucureşti, din 2012, pierdută în faţa lui Atletico Madrid cu 3-0.



Ronald Koeman are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2022, dar e greu de crezut că va trece cu bine de vara acestui an, dacă formaţia catalană nu va câştiga niciun trofeu.

Newells Old Boys, Atlas, Club America, Velez Sarsfield, Espanyol, naţionala Argentinei, naţionala statului Chile, Athletic Bilbao, Marseille, Lazio, Lille şi Leeds sunt toate echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Marcelo Bielsa.

Afla mai multe despre: marcelo bielsa antrenor barcelonabarcelona antrenor marcelo bielsabielsa messimessi bielsabielsa preferat messi 

viewscnt
Articole similare