Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bonucci îşi pune fanii fostei echipe în cap: "Sunt un om mai bun. Bonucci de la Milan nu a fost adevăratul Bonucci"

Bonucci îşi pune fanii fostei echipe în cap: "Sunt un om mai bun. Bonucci de la Milan nu a fost adevăratul Bonucci"

Juventus

Comentarii

Leonardo Bonucci a ales să se întoarcă la Juventus după o aventură de un sezon la rivala AC Milan, dar continuă să vorbească despre echipa care şi-a pus încrederea în el şi i-a dat banderola de căpitan. Cuvintele fundaşului, însă, nu le vor pica foarte bine fanilor clubului rossonero.

"Sunt mai matur acum. Sunt mai raţional în acţiunile şi deciziile pe care le iau. Pot să spun că sunt un om mai bun, total diferit faţă de ce am fost în trecut. Bonucci de la Milan nu a fost adevăratul Bonucci", a spus jucătorul lui Juventus potrivit cotidianului italian Tuttosport. 

Bonucci a şocat întreaga lume a fotbalului în 2017, când alegea să o părăsească pe Juventus şi să semneze cu rivala AC Milan. Imediat, antrenorul din acea perioadă a clubului lombard, Vincenzo Montella l-a numit căpitan pe Bonucci. Chiar dacă evoluţiile sale de la început nu au fost cele mai bune, italianul şi-a păstrat locul de titular şi chiar a reuşit să marcheze împotriva lui Juventus, pe Allianz Stadium, într-un meci din campionat. 

La fel de şocant ca în vara lui 2017, în 2018, Bonucci a vrut cu orice preţ să se întoarcă la Juventus, iar campioana a fost nevoită să îl cedeze pe promiţătorul fundaş italian, Mattia Caldara, în schimbul veteranului. 

Afla mai multe despre: bonucciac milanjuventus 

viewscnt
Articole similare