Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Antrenor de top la Barcelona, în locul lui Koeman. Laporta a ales! Anunţul momentului

BOOM! Antrenor de top la Barcelona, în locul lui Koeman. Laporta a ales! Anunţul momentului

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută antrenor şi Joan Laporta vrea să dea o adevărată lovitură. Preşedintele Barcelonei îl vrea pe Thomas Tuchel şi nu pe Xavi, fostul fotbalist de legendă al catalanilor, dar varianta dorită de Laporta e imposibilă. Presa din Spania scrie despre marea dorinţă a lui Joan Laporta.

Laporta încearcă o mega-lovitură! Super antrenorul dorit pe banca Barcelonei: "E imposibil"

"Creditul" lui Ronald Koeman la FC Barcelona a expirat după o nouă umilinţă în UCL, 0-3 pe terenul Benficăi, iar Joan Laporta caută acum soluţii pentru a-l înlocui pe olandezul care mai are contract până în vara lui 2022. Xavi sau Roberto Martinez au fost numele vehiculate până acum pentru banca tehnică a catalanilor, dar Joan Laporta vrea să dea o adevărată lovitură.

Jurnalistul Alfred Martinez susţine că prima opţiune a lui Joan Laporta este Thomas Tuchel, antrenorul campioanei şi supercampioanei Europei - Chelsea, însă visul său e imposibil. Laporta nu-l vrea pe Xavi pentru că fostul fotbalist catalan e lipsit de experienţă, Tuchel e varianta ideală după ce a dus PSG şi Chelsea în două finale consecutive UCL, însă "e imposibil" de adus, susţine sursa citată.

Tuchel l-a înlocuit pe Lampard la Chelsea în ianuarie 2021 şi a câştigat Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu "Albaştri".  Neamţul mai are contract cu Chelsea până în 2024. Thomas Tuchel e adeptul unui stil ofensiv de joc, dar are şi o defensivă de fier, iar antrenorul german a dus PSG şi Chelsea în două finale de UCL consecutive.

Stuttgart U19, Augsburg U19, Augsburg, Mainz, Borussia Dortmund, PSG şi Chelsea sunt echipele pe care le-a antrenat Thomas Tuchel până acum în carieră.

Afla mai multe despre: thomas tuchelchelseaantrenorbarcelonajoan laporta 

viewscnt
Articole similare