Experiențe împreună.
You are here:

BOOM! E cea mai mare lovitură din istoria clubului FCSB. Becali îşi vinde starul la un club uriaş din Europa

BOOM! E cea mai mare lovitură din istoria clubului FCSB. Becali îşi vinde starul la un club uriaş din Europa

FCSB

Comentarii

După Dennis Man, Octavian Popescu poate deveni următorul produs de export de pe urma căruia Gigi Becali poate încasa milioane de euro.

Octavian Popescu a impresionat în actualul sezon pe care l-a avut în tricoul FCSB-ului, iar acum mai multe cluburi din Europa ar fi pus ochii pe fotbalistul lui Toni Petrea în vârstă de 18 ani.

Popescu a fost adus la FCSB 2, iar apoi a fost împrumutat la Turris. Din cauza problemelor de lot cauzate de noul coronavirus, fotbalistul a fost chemat înapoi şi a uimit la prima echipă a roş-albaştrilor. 

Acum, de tânărul fotbalist s-ar fi interesat şi Juventus, echipa unde evoluează deja Radu Drăguşin. 

"Da, m-au întrebat şi cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. «Da, e un copil bun, are calitate», am răspuns. El e şi prieten cu Radu (n.r. Drăguşin), au crescut împreună, au fost la Regal şi la lot stau în aceeaşi cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo.

Le-am dat referinţele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuşi că e monitorizat, să joci la 18 ani la FCSB şi să faci diferenţa atrage atenţia, lumea se uită", a spus Manea pentru Gazeta Sporturilor. 

Gigi Becali a fost impresionat de fostul jucător de la Universitatea Craiova şi i-a fixat o clauză de 100 de milioane de euro. În acest sezon, Octavian Popescu a jucat 33 de meciuri în tricoul FCSB-ului, a înscris 4 goluri şi a oferit 7 pase decisive. În prezent, el este cotat de site-ul transfermarkt.com la 700.000 de euro.

 

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...