Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Erling Haaland, transfer fabulos după doar 6 luni la Dortmund. "E pregătit să joace acolo". Suma încasată de germani

BOOM! Erling Haaland, transfer fabulos după doar 6 luni la Dortmund. "E pregătit să joace acolo". Suma încasată de germani

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland, atacantul echipei Borussia Dortmund, este pregătit de transferul la Real Madrid, crede fostul antrenor al puştiului norvegian.

La 19 ani, Erling Haaland doboară record după record la Borussia Dortmund, care l-a transferat de la RB Salzburg, în iarnă, pentru 20 de milioane de euro. Haaland are deja 40 de goluri şi nouă pase decisive, în 33 de apariţii în acest sezon atât pentru Salzburg, cât şi pentru Dortmund, iar fostul său antrenor de la Bryne FK, Alf Ingve Berntsen, consideră că norvegianul este deja pregătit pentru o nouă provocare.

"Dacă aş fi antrenorul uneia dintre cele mai bune cinci echipe din lume, l-aş cumpăra imediat. Cred că este pregătit să joace pentru Real Madrid şi că se poate impune acolo. Erling are doar 19 ani şi încă poate progresa din toate punctele de vedere. Cred că dacă marile cluburi nu-l transferă, vor regreta mai târziu. 

Erling este puternic şi rapid. Are o tehnică bună şi o mentalitate fantastică. Este inteligent în suprafaţa de pedeapsă, înscrie multe goluri şi poate oferi multe assist-uri, aşa că sunt de părere că poate juca împreună cu Benzema. Cred că Haaland poate juca împreună cu un alt atacant şi, desigur, o poate face şi singur", a declarat fostul antrenor al lui Haaland, Alf Ingve Berntsen.

Transferul lui Erling Haaland, prioritar pentru Real Madrid

Real Madrid a făcut o prioritate din transferul atacantului norvegian Erling Braut Haaland, de la Borussia Dortmund, a anunţat recent presa spaniolă. Conform Marca, Haaland are o clauză de reziliere a contractului cu Dortmund de 75 de milioane de euro, clauză valabilă însă doar pentru câteva cluburi, printre care şi Real Madrid.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare