Experiențe împreună.
You are here:

BOOM. Florinel Coman şi Dennis Man, din nou în aceeaşi echipă. Nebunia totală pregătită de un club din cupele europene

BOOM. Florinel Coman şi Dennis Man, din nou în aceeaşi echipă. Nebunia totală pregătită de un club din cupele europene
Comentarii

Accidentat în finalul acestui sezon, Florinel Coman încă este dorit de echipe importante din fotbalul european.

Florinel Coman a avut evoluţii apreciate în actuala stagiune, însă a avut parte şi de două accidentări serioase care l-au ţinut departe de teren în startul şi în finalul sezonului. Absent din cauza unei probleme musculare, mijlocaşul de 23 de ani va reveni abia în luna iunie şi nu îşi va putea ajuta echipa în ultimele trei etape din actualul campionat.

Andrei Dumitru şi Bogdan Socol sunt LIVE pe canalul de YouTube şi pariază în timp real pe meciurile de sâmbătă seara

 

Însă, în ciuda problemelor cauzate de accidentări, Florinel Coman nu duce lipsă de oferte. De altfel, presa din Turcia anunţă că Trabzonspor, echipa de pe locul patru din prima ligă, vrea să-şi întărească lotul pentru sezonul următor, când va evolua în cupele europene. Iar principala ţintă a oficialilor clubului este chiar Florinel Coman.

"În două săptămâni, Coman va repeta RMN-ul. Merge bine recuperarea, deocamdată face alergări din ce în ce mai accelerate, dar în linie dreaptă, nu are voie să întoarcă brusc.

Medicul nostru colaborează cu un profesor celebru din Finlanda, care la probleme de acest gen este numărul 1. Dacă RMN-ul iese bine, în următoarele 5 săptămâni va trece treptat până când va ajunge să se antreneze cu echipa, aşa spune protocolul”, a declarat Mihai Stoica, managerul lui FCSB, pe pagina oficială de Facebook a clubului.

  • 2 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 22 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competiţiile

Trabzonspor îl vrea şi pe Dennis Man

Dennis Man a fost cumpărat de Parma cu 13 milioane de euro, de la FCSB, în iarna acestui an, însă este foarte aproape de a pleca deja din Italia. Fotbalistul român de 22 de ani este acum accidentat şi va rata finalul de sezon. De altfel, Parma a şi retrogradat în Serie B, iar oficialii clubului vor să vândă din tinerii jucători pe care îi au în lotul echipei.

Pe lângă aducerea lui Florinel Coman, Trabzonspor este dispusă să investească şi într-un transfer sau chiar un împrumut al lui Dennis Man.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...