Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Liverpool a cumpărat doi jucători în prima zi de transferuri. Klopp, achiziţii de ultimă oră

BOOM! Liverpool a cumpărat doi jucători în prima zi de transferuri. Klopp, achiziţii de ultimă oră

Liverpool

Comentarii

Liverpool, campioana Angliei, a făcut două transferuri de perspectivă, anunţă presa britanică.

Jurgen Klopp nu pierde timpul, iar FC Liverpool a mişcat imediat ce s-a deschis perioada de transferuri în fotbalul mare. Campioana Angliei şi-a asigurat semnătura a doi fotbalişti extrem de talentaţi şi de mare perspectivă. Monitorizaţi de oficialii ”cormoranilor” la recomandarea lui Jurgen Klopp, cei doi tineri au semnat deja contractele cu FC Liverpool.

Transferuri la Liverpool în prima zi a perioadei de mercato. Cine sunt noile achiziţii

Prima achiziţie vine din Spania, iar jucătorul a costat-o pe campioana Angliei, 250 de mii de euro. Fundaşul Stefan Bajcetic (16 ani) provine de la Celta Vigo şi a mai fost dorit şi de Manchester United.

The Athletic notează că Liverpool îl monitorizează de ceva vreme pe Bajcetic, care este fiul fostului mijlocaş de la Celta Vigo, Srdjan Bajcetic. ”Cormoranii” au reuşit mutarea înainte ca noile reglementări privind Brexitul să intre în vigoare în fotbalul britanic.

Al doilea transfer înregistrat de campioana Angliei este un alt tânăr foarte talentat. La numai 15 ani, Calum Scanlon a semnat contractul cu FC Liverpool şi a devenit fotbalistul echipei antrenate de Jurgen Klopp. Şi el era monitorizat de mai multă vreme şi a costat-o pe gruparea de pe Anfield Road, aproape 800 de mii de euro.

Scanlon este un fotbalist versatil, care poate evolua cu uşurinţă atât în linia defensivă, cât şi în linia mediană. Klopp îl vrea deja la prima echipă, Liverpool ajungând la un acord cu Birmingham City de câteva zile. Chiar dacă Scanlon a semnat cu Liverpool, transferul său se pare că a fost înregistrat oficial în ultimele ore, scrie Caughtoffside. Aceeaşi sursă notează totuşi că atât Scanlon, cât şi Bajcetic se vor pregăti şi alături de prima echipă, dar vor începe să joace pentru formaţia a doua a clubului. 

Afla mai multe despre: liverpooltransferuri liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare