Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Mbappe şi acum el: încă un transfer-bombă! Real Madrid, din nou "galactică"

BOOM! Mbappe şi acum el: încă un transfer-bombă! Real Madrid, din nou "galactică"

Real Madrid

Comentarii

Cu mari probleme în centrul defensivei, după accidentările lui Alaba, Rudiger sau Militao, Real Madrid are nevoie de un fundaş central în perioada de mercato din vara lui 2024. Florentino Perez, preşedintele clubului, a pus ochii pe un jucător important.

Este vorba despre Matthijs de Ligt (24 de ani), fundaşul central olandez al lui Bayern Munchen, a cărui sosire pe "Santiago Bernabeu" este evaluată de către conducerea clubului, scrie Defensa Central, sursă citată de site-ul fichajes.net.

Real Madrid şi Manchester United, cu ochii pe un fundaş de la Bayern Munchen

Matthijs de Ligt este văzut drept o soluţie bună pentru întărirea apărării, dar transferul său pe "Santiago Bernabeu" nu va fi simplu, având în vedere că şi alte echipe, precum Manchester United, se interesează de situaţia lui, care nu este una deloc roz la Bayern Munchen.

De la plecarea de la Ajax, Matthijs de Ligt n-a reuşit să se impună la Juventus, iar acum are probleme şi la Bayern Munchen, unde a strâns doar 903 minute în 17 meciuri, timp în care a reuşit să marcheze de două ori în acest sezon.

  • 65 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Matthijs de Ligt în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransferde ligtbayern munchen 

viewscnt
Articole similare