Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Revoluţie la Juventus după revenirea lui Allegri! 4 transferuri de top

BOOM! Revoluţie la Juventus după revenirea lui Allegri! 4 transferuri de top

Juventus

Comentarii

Juventus l-a pus din nou antrenor pe Max Allegri şi are de gând să facă transferuri de top la capătul unui sezon în care "Bătrâna Doamnă" a scârţâit şi a ratat titlul după nouă ani. Conducerea echipei din Torino lucrează acum să întărească echipa pentru viitoarea stagiune a Serie A şi a Ligii Campionilor!

Revoluţie la Juventus după revenirea lui Max Allegri! Pogba, Donnarumma şi alte transferuri tari pregătite

Pavel Nedved, vicepreşedintele lui Juventus, lucrează la reconstrucţia lui Juventus după un sezon ratat al campioanei din ultimii opt ani din Serie A. Inter a câştigat titlul, iar Juve trebuie să facă transferuri pentru a reveni în topul campionatului italian. Potrivit site-ului football-italia.net, Nedved s-a întâlnit cu Mino Raiola pentru a discuta despre doi dintre clienţii săi.

Paul Pogba şi Gianluigi Donnarumma, doi jucători reprezentaţi de Mino Raiola, sunt doriţi de Juventus. Donnarumma e liber de contract după ce s-a despărţit de AC Milan, iar Pogba mai are un an de contract cu Manchester United, club care n-a reuşit până acum să-l convingă să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere.

De asemenea, potrivit sursei citate, Juventus e interesată de Doneyll Malen şi Alessio Romagnoli, fotbalişti de la PSV, respectiv AC Milan. La rândul lor, cei doi sunt jucători reprezentaţi de Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din lume. Malen a marcat 27 de goluri în sezonul trecut pentru PSV.

Juventus va puncta şi la capitolul plecări. Cristiano Ronaldo e aproape de plecarea de la "Bătrâna Doamnă", cu o destinţie clară: Manchester United.

Afla mai multe despre: juventustransferuripogbadonnarummamalenromagnoli 

viewscnt
Articole similare