Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Trei dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu îşi face echipă de Champions League şi aduce fotbalişti de TOP din Europa cu meciuri şi la naţionale

BOOM! Trei dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu îşi face echipă de Champions League şi aduce fotbalişti de TOP din Europa cu meciuri şi la naţionalegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut paşi importanţi către câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I, iar acum oficialii ardelenilor au început deja să pregătească transferurile pentru sezonul următor.

CFR Cluj a intrat în play-off cu un avans uriaş faţă de principala urmăritoare, FCSB, iar, după prima etapă disputată, distanţa dintre cele două contracandidate a rămas intactă. Astfel, echipa pregătită de Dan Petrescu mai are nouă etape în care trebuie să-şi păstreze avansul considerabil până să îşi adjudece şi cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga I.

Cu şanse foarte mari să joace în Liga Campionilor, în cazul în care va câştiga titlul, CFR Cluj a început deja negocierile pentru o campanie de transferuri impresionantă în vara acestui an. Conform prosport.ro, oficialii ardelenilor speră să dea lovitura cu trei jucători care evoluează în acest moment în campionatul Elveţiei.

Trei dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu îşi face echipă de Champions League şi aduce fotbalişti de TOP din Europa cu meciuri şi la naţionale

Blaz Kramer şi Assan Ceesay sunt legitimaţi la FC Zurich, liderul din campionatul elveţian, însă, la finalul actualei stagiuni, vor rămâne liberi de contract, astfel că reprezentanţii CFR-ului i-au contactat deja pentru a-i convinge să vină în Liga I. 

Blaz Kramer este un atacant cu o înălţime impresionantă (1,91 m), are 25 de ani şi este evaluat la suma de 600 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Trecut şi pe la echipa secundă a lui Wolfsburg, Kramer a reuşit trei goluri şi două pase decisive în cele 16 meciuri jucate în acest sezon al campionatului Elveţiei.

Cu un CV mult mai impresionant şi cu cifre mult mai bune se poate lăuda Assan Ceesay. Atacantul din Gambia are 28 de ani şi este împrumutat de Osnabruck la FC Zurich, iar la finalul acestei stagiuni îşi va încheia contractul cu echipa din Germania. Ceesay este evaluat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

  • 14 goluri şi 7 pase decisive a reuşit Assan Ceesay în cele 23 de meciuri jucate pentru FC Zurich în acest sezon din campionatul Elveţiei

Cel de-al treilea jucător dorit de CFR Cluj este Leo Bonatini. Atacantul brazilian cu origini italiene are 27 de ani şi este împrumutat de Wolverhampton la Grasshoppers, ocupanta locului 8 în campionatul Elveţiei. Cu meciuri şi în naţionala U17 a Braziliei, Bonatini a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere două assisturi în cele 21 de partide jucate pentru Grasshoppers în acest sezon. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare