Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea a avut celulă VIP în puşcărie | Plasmă, frigider, calorifere electrice şi mochetă

Borcea a avut celulă VIP în puşcărie | Plasmă, frigider, calorifere electrice şi mochetă

Fotbal

Comentarii

În cei 4 ani cât a stat închis pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, firma GPL Gaspeco L&D, aparţinând lui Cristi Borcea, a avut vânzări de 350 de milioane de euro şi profit de 60 de milioane de euro.

Borcea a vândut gaz lichefiat Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis. Condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, Cristi Borcea a ieşit din închisoare mai bogat decât a intrat!
 
Ziarul Libertatea scrie că în registrul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), printre clienţii publici care au achiziţionat GPL de la firma lui Cristian Borcea în ultimii ani se numără şi Penitenciarul Poarta Albă, unde el  a fost încarcerat până în noiembrie 2016!
 
Mai mult, o anchetă a Corpului de Control al Ministerului Justiţiei a concluzionat că şefii penitenciarului au ordonat renovarea celulei lui Borcea şi dotarea ei cu plasmă, frigider, calorifere electrice şi mochetă. În plus, deţinutul a primit din exterior aparate de fitness şi avea acces la un telefon special după ora de stingere.
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: cristi borceapuscariepoarta albadezvaluiriafacerigaz 

viewscnt
Articole similare