Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea l-a sunat pe Becali şi i-a spus pe cine să pună antrenor la FCSB! "Mi-ar conveni să lucrez cu el". Ce şanse sunt să fie instalat | EXCLUSIV

Borcea l-a sunat pe Becali şi i-a spus pe cine să pună antrenor la FCSB! "Mi-ar conveni să lucrez cu el". Ce şanse sunt să fie instalat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul acţionar al lui Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, finul lui Gigi Becali, l-a sunat pe finanţatorul FCSB şi i-a sugerat ce antrenor să instaleze la echipă. De asemenea, nu a ratat o nouă ocazie de a-i ţine o predică despre afacerile în fotbal.

Cristi Borcea l-a sunat pe Gigi Becali şi i l-a propus pe Mirel Rădoi. "Stop! Îmi dai tu indicaţii?"

Edward Iordănescu s-a despărţit, oficial, de FCSB după doar câteva luni în care a avut şapte victorii şi o remiză în Liga 1. Acum, Gigi Becali a dat startul căutărilor şi a dezvăluit una dintre opţiunile sale. 

La auzul veştilor de la FCSB, Cristi Borcea l-a sunat pe naşul său şi l-a sfătuit să profite de situaţia de la naţionala României, pentru a-l aduce pe Mirel Rădoi. Actualul selecţioner rămâne fără contract în noiembrie. 

Deşi îi surâde varianta, Gigi Becali nu vrea să mai lucreze în fotbal cu rude. 

"De exemplu, finul Borcea de asta m-a sunat, că <<Nu trebuia să-l dai pe Edi afară>>. <<Dar nu l-am dat>>. Borcea mi-a zis să-l bag pe Rădoi. Nu vreau să mă mai cert cu finii mei. Iar mă cert. E adevărat că mi-ar conveni să lucrez cu el, dar de ce să mă mai cert cu el? Iar Mirel e foarte orgolios. Dacă el nu reuşeşte, tot eu sunt vinovat. De ce să mă cert cu finul? Îl respect. Nu sunt atâţia antrenori? Doar dacă el vrea, vine. 

În toate afacerile mele, dacă am oameni cu care fac treabă, care-mi aduc bani, nu mă interesează. Dacă nu merge treaba, mă bag eu să salvez afacerea sau familia", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Ce au discutat Gigi Becali şi Cristi Borcea la telefon

Finanţatorul FCSB i-a reamintit lui Cristi Borcea că el nu a eşuat în fotbal şi că a încasat milioane de euro din Europa şi din transferuri. 

"Am vorbit cu Borcea şi îmi dădea nişte sfaturi. Stop! Îmi dai tu indicaţii? <<Nu, naşule>>, <<Dar îţi spun şi eu ceva. Câţi bani ai pierdut la fotbal? Neţoiu, Porumboiu, Badea, Negoiţă? Câţi bani au pierdut? Milioane. Nu-mi mai da indicaţii, că sunt pe plus, pe zeci de milioane>>. 

Jucătorii pe care-i am îi vând în plus pe milioane. La mine comand doar eu. Negoiţă spunea că e om de afaceri, că are buget. Stăpânul scoate calul din noroi, e vorbă la noi la machedoni. Pe stăpân îl doare cel mai rău. Antrenorul ia bani şi când ia bătaie", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

EXCLUSIV Gigi Becali le răspunde fanilor revoltaţi după demiterea lui Edi Iordănescu: "Nu mă interesează. Să meargă la Dinamo, la Rapid"

Afla mai multe despre: cristi borceagigi becaliantrenor fcsbfcsbdinamomirel radoi antrenor fcsbnicolae dica antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare