Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea, tun financiar din închisoare! Fostul acţionar de la Dinamo a reuşit o tranzacţie spectaculoasă! Câte milioane de euro a câştigat

Borcea, tun financiar din închisoare! Fostul acţionar de la Dinamo a reuşit o tranzacţie spectaculoasă! Câte milioane de euro a câştigat

Alte sporturi

Comentarii

Chiar dacă este în spatele gratiilor, Cristi Borcea continuă să se mişte bine pe piaţa afacerilor! Fostul acţionar de la Dinamo a reuşit o tranzacţie care i-a adus bani grei în conturi.

Cristi Borcea rămâne fără doar şi poate un prosper om de afaceri, chiar dacă în urmă cu 6 luni a fost trimis din nou după gratii pentru ani grei de închisoare. De curând, Cristi a decis să închirieze pe o perioadă de 15 ani o parte din afacerile din Drumul Taberei: cele două Saloane de Evenimente şi Terasa din Parcul Moghioros.

"Ne dorim să creştem afacerea, să le oferim clienţilor noştri servicii de înaltă calitate şi momente de neuitat. Vrem ca toţi cei care ne calcă pragul să revină cu plăcere. Asta înseamnă să îţi respecţi oaspeţii şi să pui suflet în tot ceea ce faci", a declarat unul dintre oamenii de afaceri care a preluat "Magic Events" de la Borcea.

CÂŢI BANI VA ÎNCASA BORCEA

Afacerea îi va aduce un profit senzaţional lui Borcea! Omul de afaceri va primi 25.000 de euro chirie în fiecare lună, iar contractul va fi semnat pe o perioadă de 15 ani. Astfel, cifra totală pe care o va încasa Borcea este de 4,5 milioane de euro.

Omul care a bătut palma cu Borcea este un investitor care a intrat în zona afacerilor încă din 1991 şi care deţine ”Magic Events” din Trivale Pitesti, iar in Bucuresti are restaurantul "Hop Garden", în zona Mihai Bravu.

Afla mai multe despre: borceaafaceri,  

viewscnt
Articole similare