Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boris Becker, mesaj superb pentru Halep după Australian Open: "Continuă să-ţi faci treaba, campioano" I Reacţia Simonei

Boris Becker, mesaj superb pentru Halep după Australian Open: "Continuă să-ţi faci treaba, campioano" I Reacţia Simonei

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) are un nou suporter de lux în rândul marilor jucători de tenis. După ce a lăudat-o pe Halep în timpul turneului de la Australian Open, Boris Becker a încurajat-o pe constănţeancă după eşecul suferit în a treia finală de Mare Şlem a carierei (6-7, 6-3, 4-6 cu Wozniacki).

Becker, deţinător a 6 titluri de Mare Şlem, i-a ridicat moralul Simonei, exprimându-şi încrederea în capacitatea româncei de a mai ajunge şi în alte finale majore: "Vor mai fi multe finale, fată! Tu doar continuă să-ţi faci jocul, campioano!", a scris pe Twitter cel care, la fel ca şi Halep, l-a avut mentor pe Ion Ţiriac pe vremea când se afla în activitate. Mesajul lui Becker a mişcat-o pe Simona, care a replicat imediat: "Mulţumesc, Boris!".

Reacţia neamţului a venit după ce Halep a descris în câteva fraze experienţa trăită la Melbourne: "La revedere, Melbourne! A fost un turneu grozav, întotdeauna e special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care mi l-am dorit, însă sunt recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc, Darren, pentru că eşti alături de mine!".                  

Afla mai multe despre: simona halepmesajsustinerecomentariuboris becker 

viewscnt
Articole similare