Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle a fost prezentat la noul club! Unde va juca fostul fotbalist din Ştefan cel Mare

Borja Valle a fost prezentat la noul club! Unde va juca fostul fotbalist din Ştefan cel Mare
Comentarii

Fostul jucător de la Dinamo, Borja Valle, a semnat cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Khor Fakkan.

Fotbalistul avea un salariu de 33.000 de euro pe lună la Dinamo, dar nu a văzut niciun ban. În a doua jumătate a sezonului trecut, el a semnat cu Oviedo. Acum, spaniolul a rămas liber de contract şi a ales să meargă în zona Golf-ului, la Khor Fakkan. 

Borja Valle este al doilea cel mai valoros fotbalist al echipei Arabe după Rashid (1,2 milioane de euro) şi Dodo (900 de mii de euro). Khor Fakkan a terminat sezonul trecut pe poziţia cu numărul 10. Prima ligă din Emiratele Arabe Unite va debuta la sfârşitul lunii august. 

Fostul jucător din Ştefan cel Mare a semnat o înţelegere valabilă pe un an. El a mai jucat în carieră pentru echipe precum: Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Oviedo, Deportivo La Coruna, Elche şi Dinamo

Reacţia lui Borja Valle după ce a stat doar 3 luni la Dinamo

Borja Valle a plecat de la Dinamo după 3 luni în care nu a fost plătit. Jucătorul spaniol a povestit toată experienţa de la clubul din Ştefan cel Mare pentru Protio Sport.

”Au trecut 91 de zile de la acea fotografie (n.r. când s-a pozat în tricoul lui Dinamo), am plecat cu toată speranţa din lume într-o ţară nouă, un oraş nou. Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav. Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înţelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora şi îi pot face pe alţii să-şi schimbe viaţa”, a spus Broja Valle.

Chiar dacă a fost o experienţă grea, atacantul spaniol a avut doar cuvinte de laudă la adresa fanilor.

”Voi purta mereu fanii în inima mea. Este o zi tristă pentru mine, dar vrea să doresc succes acestui club. Vă mulţumesc pentru afecţiunea voastră, pentru că am descoperit o ţară atât de frumoasă. A fost o mândrie să apăr aceste culori şi să îmbrac acest tricou. Vă mulţumesc şi succes! Forza Dinamo! Mulţumesc Bucureşti, mulţumesc România”, a scris Valle într-o postare pe Instagram.

Afla mai multe despre: borja valle-arabia-dinamo 

viewscnt
Articole similare