Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle, noul "diamant" din fotbalul românesc. Un nume important îl compară cu Demollari şi Adailton: "Cam acelaşi stil. Are într-adevăr valoare!"

Borja Valle, noul "diamant" din fotbalul românesc. Un nume important îl compară cu Demollari şi Adailton: "Cam acelaşi stil. Are într-adevăr valoare!"

Dinamo București

Comentarii

Borja Valle (28 de ani), noul decar de la Dinamo care a reuşit un gol superb la debutul său pentru "câini", l-a impresionat şi pe Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, care a rostit doar cuvinte de laudă despre spaniolul adus în Ştefan cel Mare de Cosmin Contra (44 de ani) şi Pablo Cortacero, noul patron al clubului roş-alb.

Dinamo s-a transformat într-o "colonie" spaniolă după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, noul patron din Ştefan cel Mare. Dintre jucătorii aduşi, majoritatea spanioli, primul care s-aremarcat în mod pozitiv este Borja Valle, noul decar al "câinilor", care a reuşit o bijuterie de gol în partida Dinamo - FC Botoşani 1-1.

Valle l-a impresionat şi pe Mihai Stoichiţă, oficialul FRF care a văzut meciul din tribunele stadionului din Ştefan cel Mare şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa spaniolului, pe care l-a comparat cu Sulejman Demollari şi Adailton. "E un jucător pe care nu l-am mai văzut demult importat aici, în România, cum a fost Demollari, cum a fost Adailton. Cam acelaşi stil este acest băiat. Probabil că atunci când vor fi pregătiţi şi fizic, Dinamo va juca foarte bine. Au într-adevăr valoare spaniolii ăştia pe care i-au adus", a spus Mihai Stoichiţă.

Borja Valle, gol superb la debutul pentru Dinamo

Intrat imediat după pauză în meciul Dinamo - FC Botoşani 1-1, din Ştefan cel Mare, Borja Valle a avut nevoie de doar câteva minute pentru a impresiona în Liga 1. Noul decar "alb-roşu" a marcat superb, din cercul de la mijlocul terenului, în minutul 71 al partidei contra Botoşaniului şi a egalat pentru Dinamo, care se afla în dificultate. Reuşita sa a devenit virală.

Borja Valle a fost transferat de Dinamo pe 4 septembrie.

Afla mai multe despre: borja valledinamomihai stoichita 

viewscnt
Articole similare