Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bornă importantă bifată de Dinamo în fotbalul românesc! Echipa din Ştefan cel Mare a ajuns la 2.150 de meciuri jucate în Liga 1

Bornă importantă bifată de Dinamo în fotbalul românesc! Echipa din Ştefan cel Mare a ajuns la 2.150 de meciuri jucate în Liga 1
Comentarii

La finalul primei etape din 2019, FC Botoşani şi Dinamo pot fi declarate câştigăroarele rundei, deoarece s-au apropiat şi mai mult de locurile care duc în play-off.

De asemenea, au fost remarcabile şi evoluţiile celor două echipe cu statut de nou-promovate la startul ediţiei curente, FC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, ambele neînvinse în duelurile cu primele două clasate, CFR Cluj, respectiv FCSB. Nu în ultimul rând, merită apreciat şi jocul celor de la FC Voluntari, învingători în meciul cu cele mai multe reuşite.

Pe durata celor şapte jocuri s-au consemnat şi o serie de evenimente statistice interesante. Acestea sunt prezentate de LPF.

- 12 jucători au debutat pe prima scenă: Adrian Stoian (FCSB), Omrani Abdel Hakim (Dunărea Călăraşi), Franco Signorelli (FC Voluntari), Adriano Russo (FC Voluntari), Florin Francis Bălan (FC Voluntari), Bas Edo Kuipers (Viitorul), Sean  McDermott (Dinamo), Linas Klimavicius (Dinamo), Aliji Naser (Dinamo), Jaadi Reda (Dinamo), Jordan David Mustoe (Dinamo) şi N'Diaye Mamoutou (Dinamo).

- Giurgiuveanul Ionuţ Butean a înscris în premieră în Liga 1.

- Mihai Roman II a bifat meciul 150 pe prima scenă, competiţie în care Andrei Cristea a evoluat pentru a 350-a oară.

- Ionuţ Balaur a marcat golul 10 în prima ligă.

- Dinamo a evoluat pentru a 2.150-a oară în principala competiţie internă din România.

- Liviu Ciobotariu a reuşit a 50-a victorie ca antrenor în campionat, iar Cristiano Bergodi a atins cifra 100 la capitolul meciuri pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1, fiind al doilea tehnician străin care ajunge la această bornă, după Nicolo Napoli.

Afla mai multe despre: dinamoperformantabornastatisticaliga 1victorii 

viewscnt
Articole similare