Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a ratat transferul secolului: ”Am fost aproape să-l aducem pe Mbappe gratis!”

Borussia Dortmund a ratat transferul secolului: ”Am fost aproape să-l aducem pe Mbappe gratis!”

Transferuri

Comentarii

Sven Mislintat, fostul şef al departamentului de scouting al Borussiei Dormund, a făcut o dezvăluire incredibilă din perioada petrecută la club. Acesta susţine că formaţia de pe Signal Iduna Park ar fi încercat să îl transfere pe Mbappe, liber de contract, în 2016, la sfârşitul înţelegerii sale iniţiale cu Monaco, însă, evident, fără succes.

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai periculoşi atacanţi din lume, la doar 22 de ani şi este probabil cel mai valoros jucător din întreg fotbalul mondial. Starul lui PSG s-a alăturat formaţiei de pe Parc des Princes pentru aproape 200 de milioane de euro şi reprezintă viitorul naţionalei Franţei. Însă, cariera sa ar fi putu fi foarte diferită.

Conform lui Sven Mislinat, Borussia Dormund a încercat să îl transfere pe tânărul atacant, cu 6 luni înainte ca înţelegerea acestuia cu Monaco să expire. Mbappe ar fi mers în germania liber de contract, la una dintre cele mai renumite cluburi pentru dezvoltarea juniorilor. Însă, acesta a refuzat oferta nemţilor şi a rămas la Monaco. 

În lunile următoare, Mbappe a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului din Principat şi a impresionat în Liga Campionilor, în victoria 6-3 la general în faţa lşui Dortmund.

Dezvăluiri incredibile din tabăra lui Borussia Dortmund

”A fost păcat că nu am putut să îl aducem pe Mbappe. Atunci era disponibil gratis şi era multe echipe interesate. Dar nu am avut nicio şansă. Dacă am fi reuşit să îl furăm pe Mbappe de la Monaco pe gratis, ar fi fost un transfer de proporţii”, a declarat Sven Mislintat, pentru kicker.

Ajuns până la urmă la PSG, Mbappe a reuşit deja mai mult de 100 de goluri pentru parizieni şi a strălucit pentru Franţa la Campionatul Mondial din 2018, câştigat de selecţionata lui Didier Deschamps.

 

 

Afla mai multe despre: mbappeborussia dormundtransfer ratat 

viewscnt
Articole similare