Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund - Bayern Munchen VIDEO. Spectacol total în Der Klassiker. Campioana s-a impus după un meci cu cinci goluri

Borussia Dortmund - Bayern Munchen VIDEO. Spectacol total în Der Klassiker. Campioana s-a impus după un meci cu cinci goluri

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a trecut de Borussia Dortmund, scor 3-2. A fost un nou meci spectaculos între cele două formaţii. Reus şi Haaland au marcat pentru gazde, Alaba, Lewandwoski şi Sane au punctat pentru bavarezi.

LIVE VIDEO Borussia Dortmund - Bayern Munchen 2-3 (Reus 45, Haaland 82 / Alaba 47, Lewandowski 49, Sane 79)

  • Borussia Dortmund: Burki - Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro - Witsel, Delaney - Sancho, Reus, Reyna - Haaland
  • Bayern Munchen: Neuer - Sarr, Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Muller - Coman, Lewandowski, Gnabry

Final de meci. Bayern Munchen câştigă cu scorul de 3-2

Min 82. GOOOL Borussia Dortmund! Erling Haaland îşi trece numele pe lista marcatorilor! Final încins de meci

Min 79. GOOOL Bayern! Leroy Sane nu iartă şi majorează avantajul oaspeţilor. Finalizare simplă şi exactă 

Min 49. GOOOL Bayern! Imediat după pauză, Robert Lewandowski marchează al doilea gol al campioanei. Reluare precisă cu capul şi Bayern trece în avantaj

Min 47. GOOOL Bayern! David Alaba transformă o lovitură liberă şi restabileşte egalitatea

Min 45. GOOOL Borussia! Marco Reus deschide scorul

Min 36. Kimmich părăseşte terenul accidentat

Min 26. Gol anulat marcat de Robert Lewandowski

Min 22. Haaland!! aproape de gol Borussia Dortmund

Min 2. Deja putem trece la ocazii. Robert Lewandowski a fost foarte aproape de deschiderea scorului

Min 1. A început super derby-ul! Se vede în direct pe Telekom Sport 2

Se anunţă un meci cu adevărat nebun astăzi, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 2. Cele mai puternice echipe din Bundesliga, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, se întâlnesc în derby-ul etapei a şaptea din campionatul Germaniei. Doi ani au trecut de la ultima victorie obţinută de Dortmund, în Bundesliga, în faţa bavarezilor. Era un 3-2, în noiembrie 2018, iar de atunci Bayern a reuşit să se impună de fiecare dată în campionat. De la începutul pandemiei de coronavirus, cele două cluburi uriaşe din Germania s-au mai întâlnit de două ori. A fost, mai întâi, o victorie la limită, scor 1-0, a bavarezilor, în luna mai, apoi, în urmă cu o lună şi jumătate, Bayern a câştigat şi Supercupa Germaniei, scor 3-2.

Borussia Dortmund - Bayern Munchen LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 19:30, la Telekom Sport 2

Aşa cum era de aşteptat, cele două rivale se află pe primele două poziţii în Bundesliga, la egalitate de puncte, câte 15 pentru fiecare. Borussia Dortmund are patru victorii consecutive, în toate competiţiile, fără gol primit, cu Schalke, cu Zenit Sankt Petersburg, cu Arminia Bielefeld şi cu Club Brugge.

Borussia Dortmund - Bayern Munchen LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 19:30, la Telekom Sport 2

De partea cealaltă, Bayern Munchen stă chiar şi mai bine. Are nouă victorii consecutive, iar la jumătatea acestei săptămâni a spulberat-o pe Salzburg chiar la ea acasă. Bavarezii s-au impus cu 6-2 în Liga Campionilor şi se pot lăuda cu cel mai bun atac din Bundesliga, cu 24 de goluri marcate în cele şase etape disputate.

Revenire importantă la Borussia Dortmund

Emre Can a reluat antrenamentele după ce a fost testat negativ pentru coronavirus, a anunţat vineri Borussia Dortmund, cu o zi înaintea derby-ului cu Bayern Munchen.

Emre Can, care poate evolua atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş, s-a autoizolat la domiciliu după ce a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni. El nu a putut juca în meciurile de campionat cu Schalke şi cu Arminia Bielefeld, dar şi în partidele din Liga Campionilor cu Zenit Sankt Petersburg şi cu FC Bruges.

Deocamdată nu este clar dacă internaţionalul german va putea juca împotriva lui Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: dortmundbayern 

viewscnt
Articole similare