Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitorul lui Jadon Sancho! Fotbalistul vine din Spania şi are 100 de milioane de euro clauza de reziliere

Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitorul lui Jadon Sancho! Fotbalistul vine din Spania şi are 100 de milioane de euro clauza de reziliere
Comentarii

Jadon Sancho va pleca de la Borussia Dortmund în vară, iar nemţii deja au început negocierile cu înlocuitorul tânărului englez. Fotbalistul joacă în LaLiga şi are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Borussia Dortmund l-a contactat pe impresarul lui Ferran Torres (20 de ani) şi l-a anunţat că are intenţia de a face o ofertă pentru extrema celor de la Valencia, relatează goal.com. Aceeaşi sursă menţionează că fotbalistul se mai află pe lista unor cluburi precum Liverpool, Manchester City, Manchester United, Juventus sau Atletico Madrid. 

  • 50 de milioane de euro este cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com 
  • Contractul său cu Valencia expiră în vara anului viitor 
  • Nouă goluri şi 11 assist-uri are internaţionalul de tineret spaniol în tricoul "liliecilor"

Torres, care poate evolua în ambele benzi ale terenului, de la mijloc în sus, ar urma să fie înlocuitorul lui Jadon Sancho. Englezul transferat în urmă cu câţiva ani de la Manchester City are şanse foarte mari să revină în Premier League, la Chelsea sau Manchester United. 

Dintre toate echipele menţionate mai sus, Dortmund are cele mai mari şanse să îl transfere pe Torres. Surse din anturajul jucătorului au declarat că fotbalistul este dispus să vină în Bundesliga, iar Valencia, chiar dacă i-a stabilit o clauză de 100 de milioane de euro, este dispusă să mai lase din preţ. 

 

Afla mai multe despre: ferran torrestransfer borussia 

viewscnt
Articole similare