Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund învinge pe Stuttgart, cu emoţii, dar pierde poziţia de lider din Bundesliga

Borussia Dortmund învinge pe Stuttgart, cu emoţii, dar pierde poziţia de lider din Bundesliga

Bundesliga

Comentarii

Într-un meci din runda cu numărul 25 din Bundesliga, Dortmund a învins pe teren propriu fosta echipă a lui Alex Maxim, Stuttgart, scor 3-1.

Gazdele au deschis greu scorul, abia în repriza a doua, după ce Reus a transformat un penalty, dar au fost egalaţi 10 minute mai târziu după golul lui Kempf. Alcacer a liniştit apele cu mai puţin de 10 minute înainte de final, iar Pulisic a înscris pentru 3-1 în al doilea minut de prelungire, într-o victorie care pare mult mai lejer dacă este văzut doar scorul de pe tabelă. 

Chiar dacă Dortmund a câştigat şi este la egalitate de puncte cu Bayern, 57, bavarezii au urcat pe primul loc datorită golaverajului mai bun. 

  • Dortmund: Burki - Wolf, Akanji, Diallo, Hakimi - Witsel - Sancho, Gotze, Reus, Guerreiro - Paco Alcacer
  • Stuttgart: Zieler - Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Insua - Ascacibar, Castro, Zuber - Esswein, Gonzalez

O singură victorie are Borussia Dortmund în ultimele 5 partide din Bundesliga. Etapa trecută, elevii lui Favre au pierdut încă trei puncte la Augsburg, după ce bifaseră 3 remize consecutive în campionat cu Nurnberg, Eintracht şi Hoffenheim.

Sâmbătă, pe Signal Iduna Park vine VfB Stuttgart, ocupanta locului 16 în clasamentul german. Şvabii au o singură victorie în ultimele 5 partide jucate, succesul din runda precedentă cu Hannover (5-1) fiind abia cel de-al cincilea din acest sezon pentru formaţia antrenată de Markus Weinzierl.

Borussia a câştigat ultimele două meciuri cu VfB Stuttgart, 4-0 şi 3-0, dar pe 17 noiembrie 2017, şvabii au bătut-o pe Dortmund cu scorul de 2-1. La ultimul duel direct disputat în octombrie 2018, BvB s-a impus cu 4-0 prin golurile marcate de Jadon Sancho, Marco Reus, Paco Alcacer şi Philipp.

  • LIVE VIDEO | Dortmund - Stuttgart este în direct la Telekom Sport 3, sâmbătă de la 16:30

Pe teren străin, Stuttgart adună 4 înfrângeri şi o remiză în ultimele 5 meciuri. Borussia este imbatabilă pe teren propriu în Bundesliga. Învinsă marţi de Tottenham în optimile Uefa Champions League chiar pe Signal Iduna Park, Dortmund are 10 victorii şi 2 remize în 12 meciuri disputate pe teren propriu în Bundesliga. Punctul smuls de Hoffenheim în urmă cu două runde pe terenul Borussiei a fost abia al doilea semieşec pe propriul stadion în acest sezon de campionat pentru echipa pregătită de Lucien Favre.

Borussia Dortmund - VfB Stuttgart se joacă sâmbătă de la 16:30 în direct la Telekom Sport. Mai jos ai programul transmisiunilor din Bundesliga din acest weekend.

Transmisiuni din Bundesliga la Telekom Sport în perioada 4-10 martie

Vineri - 21:30 (Bundesliga) Werder Bremen - Schalke  Telekom Sport 2

Sâmbătă - 16:30 (Bundesliga) Bayern - Wolfsburg   Telekom Sport 2

Sâmbătă - 16:30 (Bundesliga) Dortmund - Stuttgart Telekom Sport 3

Duminică - 19:00 (Bundesliga) Hannover - Leverkusen  Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesliga 

viewscnt
Articole similare