Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund l-a găsit la Real Madrid pe înlocuitorul lui Jadon Sancho. Toate detaliile unui transfer spectaculos

Borussia Dortmund l-a găsit la Real Madrid pe înlocuitorul lui Jadon Sancho. Toate detaliile unui transfer spectaculos
Comentarii

Borussia Dortmund l-a găsit pe înlocuitorul lui Jadon Sancho la Real Madrid. Toate detaliile unui transfer spectaculos

Sancho are foarte multe oferte şi, deşi nu se ştie exact către ce destinaţie se îndreaptă, germanii sunt aproape siguri că se vor despărţi de el. O vor face însă pentru o sumă record, care ar putea depăşi 120 de milioane de euro.

Din informaţiile presei spaniole, Borussia Dortmund tatonează deja terenul pentru a-i aduce un înlocuitor lui Sancho. Iar foarte multe dintre piste conduc spre un singur nume: Brahim Diaz, de la Real Madrid.

Fotbalistul originar din Malaga ar fi fost deja contactat de germani, care cu acordul clubului blanco i-ar propune un împrumut pentru două sezoane, cu posibilitate de a-l achiziţiona definitiv. Borussia a mai fost interesată de Brahim Diaz şi pe vremea când fotbalistul evolua sub culorile lui Manchester City.

Real Madrid nu ar spune ”nu” unui împrumut, dar spaniolii nu vor să renunţe definitiv la talentatul lor fotbalist. Aproape sigur, cele două părţi ar putea bate uşor palma, ţinând cont de relaţiile bune dintre ele.

Bundesliga revine la Telekom Sport. In weekend-ul viitor, cele mai interesante meciuri din campionatul Germaniei se văd din nou, la Telekom Sport. Spectacolul, e la el acasă!

Afla mai multe despre: jadon sanchobrahim diaz 

viewscnt
Articole similare