Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor! Discuţii pentru starul lui RB Leipzig

 Borussia Dortmund poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor! Discuţii pentru starul lui RB Leipzig

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a intrat pe pista Marcel Sabitzer.

Borussia l-a pierdut pe Jadon Sancho, dar s-ar putea alege cu un alt super jucător. Potrivit presei internaţionale, Dortmund ar fi deschis discuţiile cu RB Leipzig pentru transferul lui Marcel Sabitzer, jucător dorit şi în Premier League de Tottenham.

Borussia Dortmund îl vrea pe Marcel Sabitzer

Bild anunţă că situaţia contractuală a lui Sabitzer poate produce una dintre cele mai surprinzătoare mutări din Bundesliga.

Potrivit sursei citate, Marcel Sabitzer are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, dar cum jucătorul nu şi-a prelungit contractul scadent în 2022, Leipzig nu vrea să rişte să-l piardă pe austriac gratis.

Borussia Dortmund poate profita, iar dacă oferta de 20 de milioane de euro va fi acceptată de Leipzig, Marcel Sabitzer ar putea fi una dintre marile lovituri ale verii în Bundesliga.

Cotat la 42 de milioane de euro, fotbalistul în vârstă de 27 de ani  a fost achiziţionat de la RB Salzburg. El  a mai jucat în cariera sa pentru Rapid Vienna, Admira Wacker şi Neustadt. Este internaţional austriac, iar în Bundesliga a marcat 32 de goluri în 143 de meciuri.

Afla mai multe despre: marcel sabitzer 

viewscnt
Articole similare