Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund s-a resemnat că-l va pierde pe Achraf Hakimi! Înlocuitorul său e din ce în ce mai aproape de Signal Iduna Park

Borussia Dortmund s-a resemnat că-l va pierde pe Achraf Hakimi! Înlocuitorul său e din ce în ce mai aproape de Signal Iduna Park

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund e resemnată că îl va pierde pe Achraf Hakimi (21 de ani), fundaşul dreapta împrumutat în ultimele două sezoane de la Real Madrid. Nemţii sunt din ce în ce mai aproape să-l transfere pe Thomas Meunier (29 de ani), apărătorul de la PSG.

Meunier e în ultimele luni de contract cu PSG, iar fundaşul belgian i-a informat pe şefii clubului din Paris că nu vrea să mai joace în Liga Campionilor, după ce campionat din "Hexagon" a fost întrerupt definitiv. Despre Meunier s-a spus de mai mult timp că e în negocieri cu Borussia Dortmund, iar fundaşul e din ce în ce mai aproape de transferul pe Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund vrea să-şi asigure serviciile lui Thomas Meunier având în vedere că îl vor pierde pe Hakimi, cel care nu va mai rămâne pe Signal Iduna Park şi în sezonul viitor. Real Madrid îl vrea înapoi pe Santiago Bernabeu pe fundaşul marocan, însă s-ar putea ca acesta să nu rămână la Madrid. PSG şi Manchester City îl au pe listă pe Achraf Hakimi.

PSG l-a transferat pe Thomas Meunier de la Club Brugge în 2016, pentru şase milioane de euro. În acest sezon, Meunier a jucat 2.135 de minute în 27 de partide, timp în care a marcat un gol şi a livrat două pase de gol.

De asemenea, nici Edison Cavani (33 de ani) nu vrea să mai joace pentru PSG în Liga Campionilor şi va pleca mai repede de pe Parc des Princes.

 

 

Afla mai multe despre: borussia dortmundthomas meuniertransfer 

viewscnt
Articole similare