Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund şi-a securizat "bijuteria". I-a oferit un contract fabulos, de nerefuzat

Borussia Dortmund şi-a securizat "bijuteria". I-a oferit un contract fabulos, de nerefuzat
Comentarii

Curtat în această vară de mai multe echipe, fotbalistul englez de 19 ani al celor de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho, a ales să rămână în Germania. Decizia nu a fost una simplă, însă conducerea i-a pregătit un contract pe măsură.

Jadon Sancho a ajuns la Borussia Dortmund în 2017, atunci când nu a mai dorit să lucreze cu Pep Guardiola, pe motiv că nu îi acordă încredere, implicit minute în Premier League. A fost ieftin, doar 10 milioane de lire sterline. O afacere, care acum poate aduce de zeci de ori mai mulţi bani. Chiar în această vară, Manchester United a fost dispusă să ofere 100 milioane de lire sterline pentru Sancho, însă conducerea celor de la Borussia Dortmund s-a împotrivit. Şi pentru ca acest fapt să nu afecteze prestaţiile starului în devenire, conducerea i-a oferit un contract pe măsura talentului său: 190.000 de lire sterline pe săptămână. Aproape 10 milioane de lire sterline pe an. Aproape de trei ori mai mare decât vechiul contract.

În sezonul trecut, Jadon Sancho a reuşit să fie unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei lui Lucian Favre: 13 goluri şi 15 pase de gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare