Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund, transfer marcă înregistrată! FOTO | Urmaşul lui Dembele, Sancho sau Haaland a semnat pe cinci ani şi vine de la PSG

Borussia Dortmund, transfer marcă înregistrată! FOTO | Urmaşul lui Dembele, Sancho sau Haaland a semnat pe cinci ani şi vine de la PSG

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a reuşit un transfer marcă înregistrată. Echipa de pe Signal Iduna Park l-a transferat pe Soumalia Coulibaly, un fundaş central de 17 ani crescut în academia lui PSG.

Nemţii de la Dortmund au anunţat oficial trecerea lui Coulibaly în Germania, de la echipa secundă a lui PSG. Borussia Dortmund obişnuieşte să facă des astfel de mutări pe piaţa transferurilor, să cumpere tineri cu sume mici, să-i crească şi să-i vândă mai departe pe bani mulţi.

Coulibaly e ultimul nume de pe o listă cu jucători precum Ousmane Dembele, Jadon Sancho, Dan-Axel Zagadou sau Erling Haaland. Zagadou a fost luat de Dortmund chiar de la PSG din academie, pe modelul Coulibaly.

Născut în 2003, Soumalia Coulibaly măsoare 1,90 înălţime şi joacă pe postul de fundaş central. Este perceput de şefii clubului ca o variantă perfectă pentru viitorul de pe Signal Iduna Park. Coulibaly a semnat cu Borussia Dortmund un contract valabil pe cinci ani.

 

 

Afla mai multe despre: borussia dortmundtransfersoumalia coulibalypsgoficial 

viewscnt
Articole similare