Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund transferă un nou "wonderkid" din Anglia. Jucătorul a refuzat-o pe Bayern Munchen

Borussia Dortmund transferă un nou "wonderkid" din Anglia. Jucătorul a refuzat-o pe Bayern Munchen

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund este foarte aproape de a aduce un nou puşti-minune din Anglia, după ce în urmă cu câţiva ani l-a transferat pe Jadon Sancho de la Manchester City. Fotbalistul a refuzat-o deja pe Bayern Munchen.

Jude Bellingham (16 ani), în ciuda vârstei fragede, este unul dintre cei mai doriţi jucători din fotbalul englez. Legitimat la Birmingham City, în Championship, mijlocaşul central deja şi-a stabilit clubul pentru care vrea să joace. Potrivit Sport Bild, el vrea să semneze cu Borussia Dortmund. 

El mai este dorit şi de Chelsea, dar se pare că a ales Dortmund. Chiar dacă ambele cluburi au o politică de promovare a tinerilor jucători, Bellingham crede că poate evolua mult mai bine la Dortmund, avându-l pe Jadon Sancho cel mai bun exemplu. Aceeaşi sursă menţionează că tânărul fotbalist deja a refuzat-o pe Bayern Munchen. 

Bayern, Chelsea şi Dortmund sunt trei dintre cele patru echipe despre care presa engleză a scris că sunt de acord să plătească suma cerută de Birmingham City, care se poate ridica până la 50 de milioane de euro

La doar 16 ani, Bellingham este apreciat la 12 milioane de euro pe transfermarkt.com şi a jucat 35 de meciuri în acest sezon, marcând de patru ori şi oferind trei assist-uri. 

Afla mai multe despre: jude bellinghamborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare