Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia schimbă strategia şi vrea să transfere de la Bayern. Ţinta principală este un jucător de bază al bavarezilor

Borussia schimbă strategia şi vrea să transfere de la Bayern. Ţinta principală este un jucător de bază al bavarezilorgalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Mats Hummels ar putea reveni la Borussia Dortmund. Ratarea titlului i-a determinat pe cei din conducerea galben-negrilor să transfere jucători cu experienţă, mai ales în apărare, acolo unde au fost cele mai multe probleme în sezonul de abia încheiat.

Borussia a demarat deja discuţiile cu cei de la Bayern, iar presa din Germania scrie că revenirea lui Hummels la Dormund are şanse mari să se realizeze. Principalul motiv este că vicecampioana Germaniei îşi doreşte cu disperare să întărească defensiva. Al doilea ar fi că Hummels (30 de ani) a început să piardă primul 11, iar în sezonul următor ar fi a treia variantă pentru postul de fundaş central. Al treilea motiv ar fi că adaptarea stoperului ar fi foarte uşoară. Înainte să ajungă la Bayern a jucat timp de 9 ani pentru Borussia Dortmund. 

  • Hummels este cel mai scump fundaş vândut de Borussia Dortmund

  • În 2016, Bayern a plătit 35 de milioane de euro

Borussia va avea rivali puternici pentru a-l aduce pe Hummels. Fundaşul se află şi pe lista lui Thomas Tuchel, care îl vrea la PSG. În plus, Juventus, Chelsea şi Tottenham sunt intereate. 

Borussia este dispusă să ofere între 15 şi 20 de milioane de euro, iar Bayern trebuie să ia repede o decizie. Bavarezii l-au transferat deja la Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid, în schimbul a 80 de milioane de euro, iar păstrarea lui Hummels în lot ar însemna un efort financiar şi mai mare. Stoperul mai are contract până în 2021 şi este plătit anual cu 12 milioane de euro. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: matshummelstransferbayernborussia 

viewscnt
Articole similare