Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bosniacul Dado Mulabdici, antrenor cu portarii la echipa de handbal feminin CSM Bucureşti

Bosniacul Dado Mulabdici, antrenor cu portarii la echipa de handbal feminin CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, vineri seară, cooptarea în staful tehnic a bosniacului Mehmedalija Mulabdici, care va antrena portarii.

Dado Mehmedalija Mulabdici a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon.

Dado Mulabdici s-a născut în Sisak, Bosnia şi Herţegovina, în 20.06.1967. În cariera de jucător a adunat peste 30 de selecţii în naţionala Iugoslaviei şi 40 de selecţii în naţionala Bosniei şi Herţegovina. Printre cele mai importante trofee pe care le-a obţinut se numără medalia de aur la Jocurile Mediteraneene, Cupa EHF, Cupa Iugoslaviei sau titlul de campion al Turciei.

A antrenat mai multe echipe din fosta Iugoslavie, naţionala Tunisiei şi vine la CSM Bucureşti din Qatar, de la echipa SC Lekhwiya. Multiplu campion al Africii, a declarat după semnarea contractului: ”Mă bucur să fiu aici, alături de voi, şi abia aştept să începem să muncim împreună. Sunt convins că o să facem o treabă bună şi, odată cu asta, vor începe să se vadă şi rezultatele”.

CSM Bucureşti va juca următorul meci duminică, pe teren propriu, cu FTC Budapesta, în etapa a V-a a grupei A din Liga Campionilor. Înaintea acestei partide, CSM ocupă locul 4, cu 4 puncte.

Afla mai multe despre: dado mulabdic 

viewscnt
Articole similare