Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bosniacul Vedad Ibisevic de la Schalke 04 dat afară de club după ce s-a luat la bătaie cu antrenorul secund al echipei

Bosniacul Vedad Ibisevic de la Schalke 04 dat afară de club după ce s-a luat la bătaie cu antrenorul secund al echipei

Fotbal

Comentarii

Schalke 04 a anunţat că se va despărţi de atacantul Vedad Ibisevic, care a avut un conflict cu antrenorul secund Naldo. Pe 31 decembrie acesta va părăsi oficial clubul german.

În vârstă de 36 de ani, bosniacul a semnat un contract pe un sezon în septembrie şi va pleca mai devreme decât s-a prevăzut, adică la 31 decembrie 2020. "Din punctul nostru de vedere, este de preferat să încheiem colaborare şi să ne despărţim în termeni buni", a declarat Jochen Schneider, directorul sportiv.

Ibisevic a venit la Schalke de la Hertha în luna septembrie. Acesta l-a bătut săptămâna trecută pe secunul echipei, Naldo, după care a fost anunţat de club că i se reziliază contractul pe care îl are. Alţi doi jucători care nu au avut evoluţii bune şi nu au dat randament la antrenament au fost sancţionaţi de clubul german. Este vorba de marocanul Amine Harit şi de alegerianul Nabil Bentaleb care au fost trimişi la echipa secundă.

Schalke trece prin cea mai neagră perioadă a clubului şi este pe ultimul loc în Bundesliga după o serie incredibilă de 24 de meciuri fără victorie. Doar 3 puncte are Schalke în actuala ediţie de campionat după 8 etape în care a primit 24 de goluri (cea mai slabă apărare din campionat).

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: schalke 04 

viewscnt
Articole similare