Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boston a făcut primul pas spre finală! Victorie clară cu Cleveland în primul meci din finala Conferinţei de Est!

Boston a făcut primul pas spre finală! Victorie clară cu Cleveland în primul meci din finala Conferinţei de Est!

NBA

Comentarii

Aseară s-a dat startul finalelor de Conferinţă din NBA. Şi debutul a fost unul cel puţin surprinzător. În direct la Telekom Sport, Boston Celtics a învins-o pe Cleveland Cavaliers, campioana Estului din ultimele patru sezoane.

Primul meci al finalei conferinţei de Est a adus o primă surpriză - Boston s-a impus în meciul cu Cleveland cu 108-83. Echipa condusă de pe margine de Brad Stevens a început tare meciul şi s-a distanţat la 18 puncte încă din primul sfert al partidei. Diferenţa a continuat să crească, pe măsură ce cavalerii au ratat atac după atac. După al doilea sfert, diferenţa era de 26 de puncte, cel mai mare deficit la pauza mare din cariera lui LeBron James. Seara neagră a continuat pentru starul din Cleveland, care a încheiat seara cu numai 15 puncte. Cel mai bun marcator al meciului a fost Jaylen Brown, de la gazde, marcator a 23 de puncte.

La noapte, in direct pe Telekom Sport 1 de la 04:00 urmeaza primul meci al conferintei de vest, Houston Rockets împotriva lui Golden State Warriors.


 

Afla mai multe despre: nbaconferinta de estboston celticscleveland cavaliers 

viewscnt
Articole similare