Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Botezul" lui Messi la PSG. Ce l-au pus francezii să facă: "Sigur m-a filmat cineva"

"Botezul" lui Messi la PSG. Ce l-au pus francezii să facă: "Sigur m-a filmat cineva"

Lionel Messi

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru revista France Football, Leo Messi (34 de ani) a dezvăluit de ce "botez" a avut parte când s-a alăturat lotului lui PSG. Parisul l-a transferat pe Messi liber de contract, de la FC Barcelona, după ce spaniolii n-au putut să îi înregistreze noul contract, deşi ajunseseră la un acord pentru continuarea argentinianului pe Camp Nou.

"Botezul" lui Messi la PSG: "M-au  pus să cânt. Sigur m-a filmat cineva"

Messi a schimbat echipa pentru prima dată după 20 de ani. Barcelona nu i-a putut prelungi contractul, astfel că a ajuns la PSG, unde a avut parte de "botez", aşa cum se obişnuieşte când fotbaliştii schimbă echipele. Într-un interviu acordat celor de la France Football, Messi a dezvăluit că a fost pus să cânte când i s-a făcut "botezul".  “M-au pus să cânt puţin. Nu mai contează (n.red. - întrebat ce cântec), sigur m-a filmat cineva”, a spus Messi, pentru France Football.

“Ştiind că am prieteni în vestiar mi-a permis să-mi spun că îmi va fi mai uşor să mă adaptez. Şi nu m-am înşelat. A fost uşor să mă integrez, mai ales că sunt mulţi colegi care vorbesc limba spaniolă, iar unii îmi sunt prieteni precum Ney (n.r. Neymar), Lea (n.r. Leandro Paredes) sau Fideo (n.r. Angel Di Maria). M-au ajutat când am ajuns”, a mai punctat Messi.

  • 1 - un singur gol a reuşit Messi în tricoul lui PSG de la transferul în Franţa, în cinci partide

Afla mai multe despre: messibotezpsgligue 1cantat 

viewscnt
Articole similare