Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Botoşani a bifat primul transfer al verii | Aristeidis Soiledis a semnat pe un sezon

Botoşani a bifat primul transfer al verii | Aristeidis Soiledis a semnat pe un sezon

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a bifat primul transfer pentru sezonul 2018/2019 al Ligii 1 Betano. Aristeidis Soiledis, fundaşul stânga de naţionalitate greacă a semnat cu roş-alb-albaştri pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire venind din poziţia de jucător liber.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani a mai jucat la AOK Kerkyra, AEK Athens şi Olympiacos din Grecia şi în Cipru la Omonia Nicosia.

„A fost o vacanţă binevenită, aveam cu toţii nevoie de puţină relaxare, de a găsi surse de a ne încărca energiile şi să plecăm cu încredere la noul drum. Avem mai mulţi de paisprezece jucători la reunire dar mulţi dintre ei cu care am avut contact au refuzat ba România, ba contactul cu Botoşani deşi iniţial şi-au exprimat acordul de a veni probabil au fost alte oportunităţi sau alte lucruri care au făcut să renunţe la colaborarea cu noi.

Avem în plan şi jucători români dar sincer soluţiile mai ieftine sau mai la îndemână sunt cu jucătorii din străinătate. Nu vorbim de brazilieni, argentinieni ci de jucători care trăiesc în acelaşi mediu cu noi, zonă apropiată, campionat asemănător cu al nostru, nu jucători care să vină cu cultură diferită şi să aibă nevoie de adaptare foarte mare. Aristeidis are un trecut frumos, un jucător comunicativ, deschis şi cred că poate ajuta bine echipa", a declarat antrenorul Costel Enache.

Afla mai multe despre: fc botosanitransfergrecaristeidis soiledis 

viewscnt
Articole similare