Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Botoşani - Sepsi. Mizăm pe o surpriză

Botoşani - Sepsi. Mizăm pe o surpriză

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Botoşani - Sepsi România 23.04.2018. Se anunţă un meci greu pentru Botoşani, iar Costel Enache ar putea fi demis în cazul unui insucces în această seară.

Ponturi pariuri Botoşani - Sepsi România 23.04.2018

Gruparea din Moldova vine după un meci pe care l-a pierdut cu 1-5 în faţa Craiovei, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Această înfrângere a venit când Costel Enache se aştepta mai puţin. Echipa sa legase două victorii consecutive în campionat, cu Timişoara şi Voluntari şi părea că merge pe drumul cel bun, ţinând cont că jucătorii erau demoralizaţi după ce echipa a ratat la mustaţă prezenţa în play-off. În campionat, moldovenii n-au emoţii fiind pe locul secund din play-out, cu 28 de puncte acumulate. FC Botoşani a câştigat în handicap precedentele două meciuri directe cu Sepsi: 2-0 la Sfântu Gheorghe şi 5-1 acasă. În play-out. Botoşaniul are cea mai modestă ofensivă (2 goluri marcate) şi cea mai bună apărare (un singur gol marcat).

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor!

Ponturi pariuri Botoşani - Sepsi România 23.04.2018

Cine ar fi crezut, Sepsi Sfântu Gheorghe este singura echipă din play-out care n-a pierdut niciun meci. Din cele cinci disputate, echipa antrenată de Eugen Neagoe a înregistrat trei remize şi două victorii: 1-1 cu Concordia, 2-2 cu FC Voluntari, 2-2 cu Timişoara, 2-0 cu Juventus şi 2-1 cu Gaz Metan. Sepsi are al doilea atac din play-out după cel al lui Dinamo. Înainte să ajungă în play-out, formaţia din inima României nu marcase de cinci deplasări. Când s-a dat drumul la întrecerea pentru evitarea retrogradării, Sepsi a marcat de cinci ori pe teren străin, cu două goluri mai puţin ca în sezonul regulat!

Botoşani - Sepsi X2 @ 1.83

Afla mai multe despre: botosanisepsiliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare