Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bottas a câştigat Marele Premiu al Azerbaidjanului, al doilea său succes din acest sezon

Bottas a câştigat Marele Premiu al Azerbaidjanului, al doilea său succes din acest sezon

Formula 1

Comentarii

Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Azerbaidjanului, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Bottas, este al doilea succes din acest sezon, după cel din prima etapă, din Australia.

Pe locul doi a terminat britanicul Lewis Hamilton, colegul lui Bottas la Mercedes, care a fost al doilea şi în prima etapă.

Etapele a doua şi a treia ale actualului sezon, din Bahrain şi China, au fost câştigate de Lewis Hamilton, iar atunci pe locul doi s-a clasat Bottas, astfel că Mercedes a avut duble în toate etapele de până acum din 2019.

Duminică, Sebastian Vettel (Germania/Ferrari) s-a clasat pe poziţia a treia, Max Verstappen (Olanda/Red Bull) pe locul 4, Charles Leclerc (Monaco/Ferrari) pe cinci, Sergio Perez (Mexic/Racing Point) pe şase, Carlos Sainz Jr (Spania/McLaren) pe şapte, Lando Norris (Marea Britanie/McLaren) pe opt, Lance Stroll (Canada/Racing Point) pe nouă şi Kimi Raikkonen (Finlanda/Alfa Romeo Racing) pe zece.

În clasamentul general, Valtteri Bottas este lider, cu 87 de puncte, cu doar unul mai mult decât Hamilton. Pe trei este Sebastian Vettel, care are 52 de puncte.

Etapa a cincea a CM de Formula 1, Marele Premiu al Spaniei, va avea loc în data de 12 mai, la Montmelo.

Afla mai multe despre: bottasformula 1 

viewscnt
Articole similare