Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bouchard şi-a pus fanii în cap după o nouă postare controversată! "Încă mai joci tenis!?" Decizia luată pe reţelele de socializare

Bouchard şi-a pus fanii în cap după o nouă postare controversată! "Încă mai joci tenis!?" Decizia luată pe reţelele de socializaregalerie foto

Tenis

Comentarii

Eugenie Bouchard şi-a luat o pauză pe termen nelimitat de la tenis şi pare să se bucure din plin de vacanţă.

Jucătoarea de tenis acordă tot mai multă atenţie conturilor de pe reţelele de socializare şi îşi pune tot mai des pe jar fanii cu imagini provocatoare.

Bouchard a ales să petreacă ziua de 1 mai pe un yacht în Miami, Florida, şi a postat mai multe imagini în costum de baie. "Recunoscătoare pentru această viaţă!", a scris Bouchard alături de una dintre imagini.

GALERIE FOTO - Eugenie Bouchard



 Ca de obicei, criticii şi-au făcut loc în zona comentariilor, mulţi amintindu-i de faptul cât de mult s-a îndepărtat de sportul care a făcut-o de fapt celebră.

"Încă mai joci tenis!?" sau "Hai să lovim nişte mingi" sau "Te-ai retras din WTA?" sunt doar câteva dintre comentariile acide la adresa lui Genie.

Răspunsul jucătoarei din Canada: a postat o nouă imagine în bikini, cu mesajul: "Fără comentarii pentru voi!". Iar Bouchard a închis comentariile la postarea respectivă.

FOTO | Sora geamănă a lui Eugenie Bouchard a aruncat internetul în aer! Ea este, de fapt, adevărata bombă sexy a familiei

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bouchardpostare 

viewscnt
Articole similare