Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bourceanu, prezentat oficial! Prima reacţie a mijlocaşului după revenirea în Liga 1: "Sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din ţară!"

Bourceanu, prezentat oficial! Prima reacţie a mijlocaşului după revenirea în Liga 1: "Sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din ţară!"

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi şi-a prezentat astăzi oficial ultimele achiziţii, pe Alexandru Bourceanu şi Alexandru Munteanu.

Cei doi mijlocaşi au fost prezenţi într-o conferinţă de presă la care a luat parte şi tehnicianul Dan Alexa.

Bourceanu (33 de ani) revine în Liga 1, după 18 luni petrecute în Rusia, la Arsenal Tula şi e determinat să se impună rapid la noua echipă.

Am venit la Călăraşi pentru că este Dan Alexa antrenor. Am fost colegi la Timişoara, avem o relaţie bună. Trebuie să mă adaptez la cerinţele antrenorului, la jocul echipei şi să fac meciuri cât mai bune. Este greu să-mi revin după accidentare, mă pregătesc şi sper să revin cât mai repede în topul jucătorilor din România. Vin cu experienţă, profesionalism şi aduc imagine clubului de la Călăraşi", a declarat Bourceanu.

Alex Bourceanu are şapte trofee în România, toate cucerite cu FCSB: trei campionate, o Supercupă, o Cupă a României şi de două ori Cupa Ligii.

Alexandru Munteanu: „Am ales să vin la Călăraşi pentru că Dan Alexa a cerut acest lucru şi sper să duc călăraşiul cât mai sus în Liga 1. Mă pun în sarcina echipei şi a staff-ului să ne atingem obiectivul. Mulţumesc pentru încredere, sper să avem rezultate foarte bune. Până acum, echipa a strâns puncte acolo unde nimeni nu spera"

Afla mai multe despre: bourceanumunteanucalarasitransfer 

viewscnt
Articole similare