Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bourceanu se declară impresionat de doi tineri de la FCSB: ”Au o ascensiune extraordinară!” EXCLUSIV

Bourceanu se declară impresionat de doi tineri de la FCSB: ”Au o ascensiune extraordinară!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fost căpitan al FCSB-ului, Alexandru Bourceanu a vorbit despre actualul proiect de la fosta sa echipă.

Basarab Panduru, expert al Telekom Sport, a vorbit în cadrul emisiunii Minutul 91 despre proiectul iniţiat de Gigi Becali la FCSB. În opinia fostului mare internaţional, FCSB are nevoie şi de jucători cu experienţă pe lângă tinerii foarte talentaţi care s-au impus deja în formula de start.

Fost căpitan al roş-albaştrilor, Alexandru Bourceanu, unul dintre idolii fanilor FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre jucătorii tineri de la fosta sa formaţie. El a analizat proiectul echipei patronate de Gigi Becali şi a făcut trimitere directă la câţiva dintre tinerii talentaţi adunaţi de echipa antrenată acum de Anton Petrea:

”Sunt jucători de fotbal, nu putem să îi catalogăm bătrâni şi copii. Nu poţi spune că sunt copii, trebuie să îi tratăm ca jucători de fotbal. Dacă îi vom trata ca şi copii, se vor comporta ca şi nişte copii” a mărturisit Boruceanu, într-un interviu acordat în exclusivitate, Telekom Sport.

Dar, cine l-a impresionat pe fostul căpitan de la FCSB? ”Îmi plac toţi în faţă, Moruţan şi Olaru au ascensiune extraordinară în acest sezon, dar şi ceilalţi sunt la un nivel foarte bun. Coman, Man, Tănase care deja erau certuitudini. Cei tineri şi vor demonstra valoarea, depinde de ei” a mai spus Alexandru Bourceanu.

Fostul căpitan al FCSB-ului s-a retras din cariera de fotbalist în iarna anului trecut. El a cucerit la FCSB trei titluri de campion al României, Cupa şi Supercupa. Ultima dată, Bourceanu a jucat pentru Gloria Buzău, iar în naţionala României a bifat 22 de meciuri. Alexandru Bourceanu a fost legitimat la FCSB între 2011 şi 2014, apoi a revenit în 2015, când a mai îmbrăcat pentru două sezoane tricoul roş-albastru.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanufcsbmanmoruţanolaru 

viewscnt
Articole similare