Experiențe împreună.
You are here:

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală! Fapta care a îngrozit ţara natală a sportivului prezent la JO de la Londra

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală! Fapta care a îngrozit ţara natală a sportivului prezent la JO de la Londragalerie foto

Diverse

Comentarii

Boxerul din Puerto Rico, Felix Verdejo, a fost acuzat de uciderea iubitei sale, Keishla Rodriguez Ortiz. Detaliile crimei comise de sportivul olimpic sunt înfiorătoare. Autorităţile au aflat şi cum sportivul a vrut să scape de cadavrul femeii.

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală

Félix 'El Diamante' Verdejo s-a predat luni autorităţilor, la câteva ore de când iubita sa însărcinată a fost găsită decedată. Conform informaţiilor furnizate de Mundo Deportivo, femeia a fost drogată, împuşcată şi aruncată de pe un pod. 

Corpul Keishlei Rodriguez Ortiz a fost găsit într-o lagună din San Juan, Puerto Rico, la două zile de când familia sa a raportat dispariţia. 

În plângerea întocmită de FBI, Verdejo e acuzat că a lovit-o, injectat-o cu o substanţă necunoscută, a împuşcat-o, a legat-o cu un cablu şi a aruncat-o de pe un pod, joi, în jurul orei locale 8:30. Ea a fost găsită în capitala San Juan şi a fost identificată pe baza probelor dentare. 

Boxerul a fost acuzat, oficial, de crimă, răpire, de furtul unei maşini şi de uciderea unui copil nenăscut.

Felix Verdejo riscă pedeapsa capitală, dacă va fi condamnat. 

Fostul olimpic este căsătorit cu o altă femeie, dar o cunoştea pe victimă din şcoala generală şi a păstrat legătura cu cea pe care a lăsat-o însărcinată, a susţinut familia Keishlei Rodriguez Ortiz. 

Galerie foto cu Félix 'El Diamante' Verdejo şi Keishla Rodriguez Ortiz

Cine e Felix Verdejo

Verdejo a reprezentat Puerto Rico la Jocurile Olimpice din 2012, anul în care a făcut pasul la profesionişti. Cariera sa în box a luat o pauză în 2016, după u accidente de motocicletă, în urma căruia a ajuns internat în spital. 

Sportivul are un palmares de 27 de victorii şi două înfrângeri la profesionişti, 17 victorii fiind prin KO. 

Sute de oameni s-au strâns luni la podul de pe care a fost aruncat trupul femeii ucise de Felix Verdejo, pentru a atrage atenţia asupra violenţei domestice din Puerto Rico. 

Galerie foto cu Félix 'El Diamante' Verdejo şi Keishla Rodriguez Ortiz

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...