Experiențe împreună.
You are here:

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală! Fapta care a îngrozit ţara natală a sportivului prezent la JO de la Londra

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală! Fapta care a îngrozit ţara natală a sportivului prezent la JO de la Londragalerie foto

Diverse

Comentarii

Boxerul din Puerto Rico, Felix Verdejo, a fost acuzat de uciderea iubitei sale, Keishla Rodriguez Ortiz. Detaliile crimei comise de sportivul olimpic sunt înfiorătoare. Autorităţile au aflat şi cum sportivul a vrut să scape de cadavrul femeii.

Boxerul Félix 'El Diamante' Verdejo riscă pedeapsa capitală

Félix 'El Diamante' Verdejo s-a predat luni autorităţilor, la câteva ore de când iubita sa însărcinată a fost găsită decedată. Conform informaţiilor furnizate de Mundo Deportivo, femeia a fost drogată, împuşcată şi aruncată de pe un pod. 

Corpul Keishlei Rodriguez Ortiz a fost găsit într-o lagună din San Juan, Puerto Rico, la două zile de când familia sa a raportat dispariţia. 

În plângerea întocmită de FBI, Verdejo e acuzat că a lovit-o, injectat-o cu o substanţă necunoscută, a împuşcat-o, a legat-o cu un cablu şi a aruncat-o de pe un pod, joi, în jurul orei locale 8:30. Ea a fost găsită în capitala San Juan şi a fost identificată pe baza probelor dentare. 

Boxerul a fost acuzat, oficial, de crimă, răpire, de furtul unei maşini şi de uciderea unui copil nenăscut.

Felix Verdejo riscă pedeapsa capitală, dacă va fi condamnat. 

Fostul olimpic este căsătorit cu o altă femeie, dar o cunoştea pe victimă din şcoala generală şi a păstrat legătura cu cea pe care a lăsat-o însărcinată, a susţinut familia Keishlei Rodriguez Ortiz. 

Galerie foto cu Félix 'El Diamante' Verdejo şi Keishla Rodriguez Ortiz

Cine e Felix Verdejo

Verdejo a reprezentat Puerto Rico la Jocurile Olimpice din 2012, anul în care a făcut pasul la profesionişti. Cariera sa în box a luat o pauză în 2016, după u accidente de motocicletă, în urma căruia a ajuns internat în spital. 

Sportivul are un palmares de 27 de victorii şi două înfrângeri la profesionişti, 17 victorii fiind prin KO. 

Sute de oameni s-au strâns luni la podul de pe care a fost aruncat trupul femeii ucise de Felix Verdejo, pentru a atrage atenţia asupra violenţei domestice din Puerto Rico. 

Galerie foto cu Félix 'El Diamante' Verdejo şi Keishla Rodriguez Ortiz

 

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...