Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bradley Lowery, micuţul fan al echipei Sunderland care a emoţionat lumea fotbalului, va fi onorat duminică la gala premiilor BBC

Bradley Lowery, micuţul fan al echipei Sunderland care a emoţionat lumea fotbalului, va fi onorat duminică la gala premiilor BBC

Premier League

Comentarii

Bradley Lowery, micuţul fan al echipei Sunderland care a emoţionat lumea fotbalului prin dăruirea sa şi care a încetat din viaţă, în iulie, la vârsta de şase ani, va fi onorat, duminică, la gala premiilor BBC.

Lui i se va acorda premiul Helen Rollason Award, pentru "realizări deosebite în faţa greutăţilor". Premiul este acordat în memoria realizatoarei BBC Helen Rollason, care a murit de cancer în 1999.

Părinţii lui Bradley, Gemma şi Carl, vor primi acest premiu la Liverpool.

Bradley a fost mascota echipei Sunderland şi s-a întâlnit cu jucătorii lui preferaţi, stabilind o relaţie specială cu Jermain Defoe.

Bradley Lowery a fost diagnosticat cu neuroblastom în 2013. Mama sa, Gemma Lowery, declara, în decembrie 2016, că niciuna din cele trei opţiuni care i-au fost prezentate nu îl va vindeca pe copil. S-au strâns aproximativ 700.000 de lire sterline pentru ca Bradley să fie tratat în SUA. Clubul Everton a donat 200.000 de lire sterline în septembrie, când Bradley a fost mascotă la un meci cu Sunderland.

Afla mai multe despre: bradley lowerysunderland,  

viewscnt
Articole similare