Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brahim Diaz îşi explică alegerea: ”Am avut multe oferte, dar am vrut din tot sufletul să joc la AC Milan”

Brahim Diaz îşi explică alegerea: ”Am avut multe oferte, dar am vrut din tot sufletul să joc la AC Milan”

AC Milan

Comentarii

Împrumutat de Real Madrid la AC Milan, spaniolul Brahim Diaz şi-a motivat alegerea într-un interviu acordat Cadena Cope.

”Mi-aş dori să am continuitate în acest an” a mărturisit Brahim Diaz, într-un interviu acordat postului de radio Cadena Cope.

”Vreau să reuşesc lucruri mari aici la Milan. Vreau să dau totul pentru acest club. Am avut foarte multe oferte în această perioadă, dar am vrut să merg la AC Milan. Este o provocare uriaşă pentru mine” a explicat fotbalistul originar din regiunea Malaga.

El s-a pronunţat şi cu privire la Zlatan Ibrahimovic, starul grupării de pe San Siro: ”Este un fotbalist uriaş, dar şi un om extraordinar” a mărturisit Diaz.

Considerat unul dintre marile talente ale fotbalului spaniol, Brahim Diaz are 21 de ani şi a jucat până acum pentru Manchester City şi Real Madrid.  Pentru AC Milan a adunat deja cinci partide şi a marcat un gol. Brahim este campion al Spaniei cu Real Madrid şi al Angliei cu Manchester City, iar în 2016 a jucat finala Campionatului European cu naţionala U17 a Spaniei.

Afla mai multe despre: brahim diazreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare